2777
2789
عنوان

سرزنشم نکنید راه حل بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید افسردگی بعد زایمان گرفتی 

اسفند مگه چشه ، بی خیال تولد روز زیباییه میخواد آخر سال باشه یا روز اول فروردین و بهار 

..

حساس نباش 

قیافه هم نوزادا اصلا شکل و و قیافشون انقدر تغییر میکنهههه 

یکمی دیگه چهرش باز تر میشه 

و اصل زیباییش اون معصومیتیه که داره 

به چیزای منفی فکر نکن و نپرداز افکار منفی رو محل نزار تا برن 

خودت و شوهرت قیافه هاتون چطوره؟ 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

🤔🤔🤔🤔🤔از بس میشینی خصوصیات هر ماهی رو میخونی و بیخودی فکر میکنی همه یه جورن نه عزیزم همه ی ماههای سال خوب هستن اسفند هم یکی از ماههای خدا

و اگر هم میتونی زنگ بزن به این مشاور تلفنی ها راهنماییت میکنن

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

افسردگی بعد زایمان گرفتی

سعی کن به چیزای بیهوده فکرنکنی اینجوری حالت بدترمیشه اگه وقتشوداری ومیتونی یه دفتربردار وهمه حساتودرباره پسرت بنویس 

خودتودوست داشته باش به خودت حسای خوب بده تابتونی ازمشکلت راحت گذرکنی

بچه یا ب مادرش میره یا پدرش دیگ حالا اون چ گناهی کرده🙁بعدشم قیافه نوزاد خیلی عوض میشه حالا ک دوماهشم نشده🙄

به دلیل نداشتن بیو شما را به پیام بازرگانی دعوت مینمایم😂🍳

عزیزم خیلیییی خوبه که پسرت اسفند ماهی شده!  پسرای اسفندی ماه هستن ماه. بعدم ببین چقدر پسرت خوش شانس بوده که تو دو تا قرن زندگی کرده هم قرن 1300 هم 1400. من که خیلی خوشحالم خودمون تو دوتا قرن بودیم. بعد هم تجربه خودم بهت بگم بچه های زشت وقتی بزرگ میشن خیلی خوشکل میشن و بچه های خیلی خوشکل تو بزرگسالی معمولی میشن. بعد هم تا میتونی گرمی جات بخور و سردی اصلا نخور چون برای زن تازه زا که کلی خون از دست داده سردی جات مثل سم براش میمونه