2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

243 بازدید | 22 پست

مامانم بین منو خواهر بزرگم بسیار فرق میزاره حتی پدرمم همینطور هردوتامونم ازدواج کردیم رفتیم من از سن کوچیکم متوجه این فرق گذاریشون بودم همیشه حامی خواهرم بودن و هستن بچه اونو بیشتر از بچه من دوس دارن بهم ارزش نمیزارن وقتی شوهرم میاد به شوهرمم ارزش نمیدن شوهر من بهتر از شوهر ابجیمه ولی بازم به اون ارزش میدن پیش شوهرم شرمنده میشم وقتی هم بهشون میگم میگن نه ما هردوتانونو باهم دوس داریم برا خواهرم ۲ تومن یلدایی زد برا من ۱ تومن گفتم چرا برا من کم زدین گفتن اون از تو برگتره من بحث کردم خواهرم برگشت گفت زیاد بحث نکن قبل اینکه سیلی بخوری شکستم همونجا ولی به روم نیاورردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه این داستان واقعیه و تو اکثر خانواده ها وحوذداره

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

حق داری ناراحت بشی اما وقتی تغییر نمی کنند خودت بی ارزش نکن اصلا نگو

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
امان از این هدیه های مناسبتی که هم مضخرفن و هم هیچکسو راضی نمیکنه ... یلدایی دیگه چه کوفتیه ... ؟ ...

ما ترکا رسممونه هم حلوا پشمک میخرن هم پول کادو میدن این نا انصافیه مادرشوهرم با اینکه دخترش نیستم هم برا من هم برا دخترش ۲ تومن زد اگه برا دختراش زیاد میزد ناراحت نمیشدم چون دخترای خودشه ولی همون ارزشی که به دخترش میده به منم داد

مطمئن باش خواهرت از تو ضعیف تره از همه لحاظ که بیشتر به اون توجه میکنن منم الان پدر مادرم بیشتر هوای اون یکی خواهرمو دارن و همیشه دزدکی من کمکش میکنن گاهی شده رفتیم خانشان دیدم خواهرم ساکش پر شدهموقع برگشت ..ولی اصلا ناراحت نمیشم چون میدونن من تو زندگیم چیزی کم ندارم

مامان منم همینه منتها خواهر کوچیکمو بیشتر از من دوست دارم

منم قیدشونو زدم خوشم با خودم و شوهرمو بچه هام

مامانم الان مثلا دلگیره که من نمیرم خونش یا رو نمیدم خبرشو نمیگیرم

ابنا عواقب کاراشه میخواست فرق نزاره من تحمل ندارم

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
مطمئن باش خواهرت از تو ضعیف تره از همه لحاظ که بیشتر به اون توجه میکنن منم الان پدر مادرم بیشتر هوای ...

اره درامد شوهر من بیشتر از شوهر اونا تو اجاره ان ولی مسئله ما از بچگی همین بوده همیشه فرق گذاری بینمون بود

مامان منم همینه منتها خواهر کوچیکمو بیشتر از من دوست دارممنم قیدشونو زدم خوشم با خودم و شوهرمو بچه ه ...

اره درسته خیلی جاها دلم میخواست تحمل کنم ولی واقعا سخته