2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

641 بازدید | 55 پست

دیشب مهمونی دعوت بودیم منم کاملا لباس پوشیده و استین بلند تن کردم رفتم خونه مادر شوهرم هنوز سلام نکرده گف برو لباستو عوض کن گفتم یعنی چی گف لباس آراسته تنت کن زنگ زدم به همسرم .همسرمم فوری زنگ زد به مامانش گفت لباس زنم مگه چه شه ولی بازم مادر شوهرم حرفشو زد که لباستو عوض کن آراسته بپوش بعد از کلی جرو بحث عوضش کردم

واقعا چرا باید مادر شوهرا براییه عروساشون تایین و تاکلیف کنن چه بپوشه یا چی نپوشه  آخه لباس از همه نظر اوکی بود آراسته رو تو چی میبینه  از همه نظر پوشیده بود ؟؟؟؟؟!!!!!

راهنمایی کنین لطفا

چرا عوض کردی 😩

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام (دیگه نیستم انصراف دادم ترم۷ تا مسیری که نصفه ول کردم و تا تهش برم بله میخوام پرونده کنکورو ببندم تا دیر نشده⏳روز ۳ام )(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تقصیر خودته گوش به حرفش میدی وقتی گفت اصلا گوش نمیدادیو میرفتی به جا دیگه 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

شومیز بود یا ،.....

چه مادرشوهر....

هر کس به هنگام یاری رهبرش درخواب باشد ،با لگد دشمنش از خواب بیدار می شود.  امام علی............#ولایت_قضا_ندارد............لبیک یا خامنه ای💜              یادمان نرود   ایالات متحده امریکا ۶۸سال پیش دولت مصدق را فروپاشاند....دولتی سکولار که نه  کاری به مذهب داشت نه به لبنان وفلسطین، نه برنامه هسته ای داشت نه برنامه موشکی.......