2777
2789
عنوان

فقط من بدبختم یا همه همینجورن؟

389 بازدید | 25 پست

شوهرم بی پول شده. کارش هم بنگاه کار میکنه سه ماهه رفته. تا حالا یه معامله هم نکرده

از آخر اسفند گیر داد به ۶ گرم طلای من بفروش بفروش من ندادم. لبلس عید نخریدم. یه تیکه گوشت توی یخچال ندارم.

الان بانک اس داده قسط عقب مونده

چرا من انقدررررر بدبختم؟

چکار کنم؟

جاریم فردا واسه دختراش تولد گرفته. اینم بیشتر مزید بر علت شد میگه پول ندارم کادو بدم.

بچه ها برام دعا کنید لاقل یه معامله بکنه.

دلم خیلی گرفته😔😔😔

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

انشالله 

حتما نماز شب بخون میگن برای رزق روزی و برکت تو زندگی خوبه

کاش عاشق مهدی(عج) بودن مد میشد💔        کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون...😎               ماهیم تا خورشید هست رهبر راهمون..          در هیچ اساس نامه ای،حق تماشای زیبایی تو بانو به رسمیت نشاخته شده است! خیالت تخت           تحریم کن چادر بکش ب روی همه چشم ها . برنامه صلح امیزی در کار نیست✌     خدایا ما برای تو تیپ زده ایم بگذار نپسندنمان مارا به چه نگاه غیر همین که بنده خوشتیپ تو هستم مرا کافیست😍   اگر میشد میخواستم پس از مرگم  چادرم را هم با من خاک کنید میخواهم روزی که دستهایم خالیست.... امانت مادرم بانو فاطمه را دستم بگیرم.. و به او پس بدهم .  آن ها چفیه را خیس می کردن تا نفس هایشان”آلوده شیمیایی” نشودمن چادر می پوشم تا از نگاه های آلوده”دور بمانم اینی که میگن مشکی رنگ عشقه یعنی چادرمو عشقه  (خانوم وکیل اینده) 

خیلی از مشاغل آزاد ب مشکل خوردن 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله مشکلتون حل بشه

اگه یه کار اینترنتی راه بندازین خیلی خوب میشه

الان کلی ادم از اینستاگرم درآمد دارن

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

من به تیپ عیدم خیلی اهمیت میدم

امسال نه خودم نه دخترم لباس نو نداشتیم. بعد جاریم دو دست واسه هر بچه لباس مجلسی خریده بود. دلم واسه دخترم خیلی سوخت 

بنگاه خونه یا ماشین؟

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

فصل گرما معمولا اسباب کشی بهتره، ولی خب بره جای بزرگ تر که پا خور داشته باشه

یا بره اسنپ، اگه موتور میتونین جور کنین بره اسنپ باکس الو پیک ،بلخره حداقل یه نون میتونه بخره شب بیاره تو خونه

فامیل هم لازم نیست بدونه شغلشو

انشالله  حتما نماز شب بخون میگن برای رزق روزی و برکت تو زندگی خوبه

امیدم فقط به خداست

چله حدیث کسا گرفتم.

هر کس میتونه امشب یکی برای حاجت دل من بخونه. انشالله خودتونم حاجت روا بشید

من به تیپ عیدم خیلی اهمیت میدم امسال نه خودم نه دخترم لباس نو نداشتیم. بعد جاریم دو دست واسه هر بچه ...

حرصم میدی قشنگ.... 

چسبیدی به اینکه جاریت چیکار میکنه؟؟؟ ول کن بابا، زندگی خودتو سامون بده

فصل گرما معمولا اسباب کشی بهتره، ولی خب بره جای بزرگ تر که پا خور داشته باشه یا بره اسنپ، اگه موتور ...

خیلی مغروره. متاسفانه نمیکنه این کارا رو

انشاالله حل میشه منم مثل خودتم زندگی پستی بلندی داره ما هم با بی پولی زندگی میکنیم جاری و مادرشو هر همش مسافرت الان هم دارن میرن کیش ای کاش دیگه به ما هم نمیگفتن شما هم بیاین که دلم بسوزه حسود نیستم ولی شانسمه گوشی ندارم گوشی یه نفر امانت دستمه بخاطر دخترم اون بنده خدا هم همش میگه گوشی منو بده فکری برا خودت بکن هی خواهر 

حرصم میدی قشنگ....  چسبیدی به اینکه جاریت چیکار میکنه؟؟؟ ول کن بابا، زندگی خودتو سامون بده

آخه اکن احمق توی شرایط سیاه کرونا تولد بازیش گرفته

هر سال بچه هاش رو با بلیز شلوار تریکو میبرد مهمونی حالا امسال توی این شرایط😤😤😤