2777
2789
عنوان

کچل

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 20 پست
طب سنتی نرفتی؟  برا چربی موهات نسخه خیراندیش سرکه انگبین خوراکی روزی یه لیوان به همراه 2 حجامت ...

شرایط شما چطوری هست تو رو خدا کمکم کنید به خدا من به مرز خودکشی رسیدم 

شرایط شما چطوری هست تو رو خدا کمکم کنید به خدا من به مرز خودکشی رسیدم 

گلم موهای منم چرب بود. اصلا نمیتونستم چندروز بدون حمام سر کنم. روز بعد از حمام موهام چرب بود. تار موهام مثل تار عنکبوت نازک بود. چون کم پشت هم بود کف سرم مشخص بود. حقیقتا هیچ کسیو مثل خودم اطرافم ندیدم. منم موهام تا 17 18 سالگی خوب بود بعد ریزش شدید پیدا کرد. یعنی با یه روسری سر کردن ساده حداقل 50 تار از موهام میریخت. با اینکه موهام سفید شده بود نمیتونستم موهامو رنگ کنم چون موهام توی همون پروسه رنگ کردن به شدت میریخت. 

عزیزم ریزش مو قابل درمانه ولی آدم یه بار بیشتر زندگی نمی کنه. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم موهای منم چرب بود. اصلا نمیتونستم چندروز بدون حمام سر کنم. روز بعد از حمام موهام چرب بود. تار مو ...

خوب روش درمانیتو به من هم بگو به خدا خسته شدم بسکه رفتم دکتر و پول های هنگفت دادم کل داروهایی که برام میتویسن سیپروترون کامپاند و اسپیرونولاکتون هست با ماینوکسیدل من سیزده سال اینا رو استفاده کردم نه تنها کمک به درمانم نکرد که هیچ کل هورمونام و چرخه قاعدگی منو برهم زد تا دلت بخواد انواع ویتامین خوردم دارو محلی استفاده کردم اصلا بی فایده بود دیگه نمیدونم چه خاکی به سرم بریرم تو رو خدا روش درمانیتو به من هم بگو به خدا هر روز دعات میکنم

خوب روش درمانیتو به من هم بگو به خدا خسته شدم بسکه رفتم دکتر و پول های هنگفت دادم کل داروهایی که برا ...

روش درمانیمو بهت میگم عزیزم ولی بازم میگم. نسخه خیراندیش یه چیز دیگه میگه. ممکنه اونطور که باید بهت جواب نده. 

1 یه مدت کلا شامپورو بذار کنار. موهات چربه پس برا شستن موهات از صابون قهوه‌ای استفاده کن. صابونش کارخونه‌ای نباشه. اگه توی شهرتون پیدا نکردی از سایت باسلام بخر. 

2 هر روز 14 دونه بادوم درختی بخور. آروم آروم بجو تا جذب بزاقی داشته باشه. 

3 برا بهتر شدن موهات از روغن ضد ریزش و پرپشتی موی روازاده استفاده کن. من استفاده کردم و خوب بود برا رویش مجدد. فقط یه شیشه بگیر و طبق دستورش استفاده کن. بیشتر از یه شیشه نیاز نیست. 

4 حتما نشسته حمام کن. موهاتو خیس شونه نکن. سشوار نکش. حتما نشسته موهاتو شونه کن. 

5 میری حمام آخرین جایی که خیس میکنی سرت باشه. اول پاها و دستا بعد تنه در آخر سر.

6 سنگ پا بگیر و کل بدنتو آروم سنگ پا بکش. منافذ پوستت باز میشه و خونرسانی به سرت بهتر میشه. همین باعث میشه ریزش موهات کم بشه. 

7 حتما وقتی میری دستشویی یه روسری بپوش و اجازه نده گاز دستشویی به موهات بخوره. 

و آخرین مورد که سعی کن حتما انجام بدی استفاده از آب نمکه. 3 قاشق غذاخوری نمک توی یه لیوان آب حل کن و آخر حمام بریز روی موهات. چند دقیقه بشین بعد بشور و بیا بیرون. من عادت کردم آب نمکو که میریزم روی موهام بدنمو سنگ‌پا میکشم. سنگ پا کشیدن چند دقیقه طول میکشه. بعدش سرمو میشورم.