روش درمانیمو بهت میگم عزیزم ولی بازم میگم. نسخه خیراندیش یه چیز دیگه میگه. ممکنه اونطور که باید بهت جواب نده.
1 یه مدت کلا شامپورو بذار کنار. موهات چربه پس برا شستن موهات از صابون قهوهای استفاده کن. صابونش کارخونهای نباشه. اگه توی شهرتون پیدا نکردی از سایت باسلام بخر.
2 هر روز 14 دونه بادوم درختی بخور. آروم آروم بجو تا جذب بزاقی داشته باشه.
3 برا بهتر شدن موهات از روغن ضد ریزش و پرپشتی موی روازاده استفاده کن. من استفاده کردم و خوب بود برا رویش مجدد. فقط یه شیشه بگیر و طبق دستورش استفاده کن. بیشتر از یه شیشه نیاز نیست.
4 حتما نشسته حمام کن. موهاتو خیس شونه نکن. سشوار نکش. حتما نشسته موهاتو شونه کن.
5 میری حمام آخرین جایی که خیس میکنی سرت باشه. اول پاها و دستا بعد تنه در آخر سر.
6 سنگ پا بگیر و کل بدنتو آروم سنگ پا بکش. منافذ پوستت باز میشه و خونرسانی به سرت بهتر میشه. همین باعث میشه ریزش موهات کم بشه.
7 حتما وقتی میری دستشویی یه روسری بپوش و اجازه نده گاز دستشویی به موهات بخوره.
و آخرین مورد که سعی کن حتما انجام بدی استفاده از آب نمکه. 3 قاشق غذاخوری نمک توی یه لیوان آب حل کن و آخر حمام بریز روی موهات. چند دقیقه بشین بعد بشور و بیا بیرون. من عادت کردم آب نمکو که میریزم روی موهام بدنمو سنگپا میکشم. سنگ پا کشیدن چند دقیقه طول میکشه. بعدش سرمو میشورم.