2777
2789
عنوان

باهم پس انداز کردن رو یاد میگیریم 💪💳💳💰💵💵

| مشاهده متن کامل بحث + 578107 بازدید | 9224 پست
خیلی تاپیک خوبیه کاش بچه ها فعال باشن از هم انگیزه بگیریم

سلام منم شاغلم

طلا ها رو چند وقت پیش فروختم برای خونه 

دیروز 5 تا النگو خریدم 28 تومن 

ولی پشیمونم کاش دستبند میگرفتم 2500 از 28 تومن اجرت و سود هست 

الان میبینم دلم می خواد دو یا سه تا بیشتر نباشه تو دستم هیچ طلای دیگه هم نداشتم غیر از یک انگشتر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لایکم کنید لطفا

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
سلام طلا با اجرت یا بدون اجرت میگیرن  استفاده می کنیذ  ؟

سام عزیزم من این دو سال که برای پس انداز میخرم دستدو میخرم ولی سالم و قابل استفادن.اکثرشون رو استفاده میکنم.میارم خونه میندازم توی آب جوش و مایع ظرفشویی میزارم نیم ساعت بمونه بعد با مسواک حسابی تمیزشون میکنم و استفاده میکنم.

سلام منم شاغلم طلا ها رو چند وقت پیش فروختم برای خونه  دیروز 5 تا النگو خریدم 28 تومن  ...

مبارکت باشه عزیزم.

النگو هم عالیه حالا پولاتو جمع کن دفعه بعد ان شاالله دستبند بخر.

هر چندتاشو  دوست داری دستت کن بقیه رو بزار یه گوشه به هرحال سرمایه س،تعویض نکن که ضرر میکنی

دست دو یعنی هیچ درصدی نداره؟  از کجا می‌خرین

چرا عزیزم داره ولی اجرت و مالیات نداره ظاهرا فقط ۲ تا ۷ درصد سود طلافروشه.من یه مغازه فقط تو شهرمون هست طلای دست دو میفروشه توی هر شهری یکی دوتا مغازه هست قطعا بگردید پیدا کنید

خانومایی ک دلار میخرید برای پس انداز 

از بازار آزاد میخرید ؟

در حد صد دلاری مثلا

بر چهره ی دلگشای مهدی صلوات..اللّهُم صَل عَلی محَمَد وَآل مُحمد وعَجِّل فرَجَهُم ، برای تعجیل در ظهور صلوات و دعای فرج فراموش نشود...حاجت روایی باشین  
خواهش عزیزم بعد تعداد سکه هات بالا میره میبری میدی طلا به این راحتی 

ببخشید موقع عوض کردن یا فروش ازش کم میکنن مثل طلا؟

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

سلام چرا تاپیک پس‌انداز تعطیل شد😭

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

@masumehjoon    

نمی‌دونم عزیزم دیروز مثل اینکه یکم سیاسی حرف زده بودن 

نی نی یار اومده بود قفل کرده بود گفت تکرار نکنین این حرفها رو 

اکه تکرار نشه فردا میام قفلش رو باز میکنم 

ولی صبح رفتم دیدم تاپیک کلا تعطیل شده 

مثل اینکه رویا جون خودش تعطیل کرده

میخوای یه تاپیک دیگه بزنیم ادامه بدیم ؟

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم