2777
2789
عنوان

باهم پس انداز کردن رو یاد میگیریم 💪💳💳💰💵💵

| مشاهده متن کامل بحث + 578101 بازدید | 9224 پست

سلام 

خیلی خوبه که بعضی خانم ها همسرایی دارن که توی پس انداز کردن همراهشونه ،یا اینکه حقوق و میده دستشون 

من از اول خیلی با همسرم کوتاه اومدم ،کلی کمکش کردم ،و هیچ کدومم پس نداد ،یادش رفت کلا،و فهمیدم اشتباه کردم 

خوبی ماجرا اونجاست که بفهمی اشتباه کردی،بعضی وقتا ما خانوما از بس بی توقعیم که مردا کلا یادشون میره ما هم نیازهایی داریم ...

درسته گرونی هست و هزار مشکل ...

ولی میشه حداقل نیازهای واجب و انجام داد .

من فکر میکردم همسرم باید بدونه من چه خواسته هایی دارم .ولی اشتباهه باید بخوای.

خلاصه اینکه ...

از دوسال پیش شروع کردم تاپیکا رو خوندن ...چیزایی یاد گرفتم که کلی بهم کرد .تاپیک زنی که خرج نداره ارج نداره رو خوندم واقعا برای من عالی بود .منی ک کلی از شوهرم خجالت میکشیدم چیزی ازش بخوام 

(البته کاری به قسمتای زیادی خرج کردن تاپیک ندارم)همون نیازای واجب😊

شروع کردم ب خوندن تاپیکای پس انداز ...هنوزم دارم میخونمشون 

شوهرم خیلی ولخرجه .

اگه حقوق دست من بود ،تا حالا کلی ازش پس انداز کرده بودم .

خلاصه اینکه تاپیکای پس انداز باعث شد من شروع کنم به پس انداز ...

😻اولین پس اندازم که شامل پول کادوی عروسیم بود شد ی پلاک ۶گرمی

دومین پس اندازم که شامل پول عیدیا و پلایی که همسرم میداد بود ..شد ی النگوی چهار گرمی😻

پس انداز بعدیمون که پول همسرم بود شد ی پلاک ،یعنی چهارمیلیون داشتیم ،از بس بهش گفتم پس انداز کنیم،یهویی گفت برو طلا بگیر.

حالا تا اینجا رو داشته باشید...

و اینکه من پس انداز کردن رو ادامه دادم ،الان چندتا قرعه کشی دارم که متاسفانه دوساله دارم قسط میدم و هیچ کدومش درنیومده 

اگه قبلا بود اشکالی نداشت اما الان با این وضع تورم ،اصلا نمیصرفه .

شوهرم با قسط و قرعه خیلی مخالفه .بدش میاد .ولی بنظرم برای اونایی که نمیتونن پس انداز کنن روش بدی نیست .واسه همین منم بهش نگفتم قرعه نوشتم چون قطعا مخالفت میکرد 

و اگه این قرعه ها نبود من نمیتونستم هر ماه مثلا ۴۰۰ کنار بزارم 

اما الان هرطور شده اول پول قرعمو جور میکنم (پول قرعه رو از پول ماهانه ای که همسرم میده ،میدم )

😁این پول ماهانه گرفتن از شوهرمم قضیه ش به دو سال پیش برمیگرده .خسیس نیستا،هروی بخوام میگیره ،ولی من ی پولی میخوام ک اختیارش با خودم باشه😁

گفتم باید ماهانه بدی،ی بار میداد ،ی بار نمیداد ،ی بار میداد ،دوبار نمیداد .

کلا سیستمش اینجوریه که هی باید بهش بگی بده ،تا بهت بده😁😁

خلاصه اینکه داره عادت میکنه به دادن .

با پول توجیبیم هم لباس میخرم الان ،هم قسط قرعمو میدم .

🔥ما ی مقداری پس انداز هم داریم ک گذاشتیم توی بورس و ب فنا رفته 

کلی توی ضرریم .

حالا منتظرم از ضرر خارج بشه حداقل اصل پولمون و برداریم ،و تبدیلش کنم به طلا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دخترا خوبید چه خبر  بچه ها یه مشورت میخوام ازتون من یه اپارتمان نقلی یه خوابه دارم حالا ی ...

عزیزم من اگه بودم قطعا یه خونه بزرگتر جای بهتر میخریدم برای من مهمترین اولویت اول داشتن یه خونه بزرگ و شیک هست اول خونه دلخواهتون رو بخرید در مرحله دوم به فکر پس انداز باشید کما اینکه این خونه ای که بزرگتر هست و جای بهتر هست از نظر رشد هم معمولا بیشتر رشد میکنه 

سلام  خیلی خوبه که بعضی خانم ها همسرایی دارن که توی پس انداز کردن همراهشونه ،یا اینکه حقوق و م ...

با توجه به صحبت هاتون من اینجوری برداشت کردم گه نباید مدت زیادی ازدواج کرده باشید پس خدا رو شکر که اول زندگی متوجه شدی که سکان زندگی رو تو دستت بگیری و ناخدای کشتی باشی مهم اینه ما بدونیم قرار نیست یک شبه کلی پول بدست بیاریم و قرار نیست حتما پول کلان و بزرگ باشه تا بیایم پس انداز کنیم از همین خرده ریزه ها ذره ذره جمع میشه تا به یه مبلغ قابل توجه ای برسه و بشه باعاش کاری کرد مهم ناامید نبودنه مهم هدف داشتنه انشالله به وقت همین ساعت و روز همه بچه های خوش قلب تاپیک به همه ارزوهای قشنگشون برسن

با توجه به صحبت هاتون من اینجوری برداشت کردم گه نباید مدت زیادی ازدواج کرده باشید پس خدا رو شکر که ا ...

سبام 

بله مدت زیادی نیست ،چندسالی میشه .

بله زود متوجه شدم .

شوهرم دستش بهکم نمیره،مثلامیره سوپری میگی فلان چیزو بخر 

با چند نمونه کیک واینا برمیگرده 

یا ی چیزی میخره باید چند نمونه ازش بخره 

حالا اصلا لازم نیستا!با همون ی دونه هم کارش راه میوفته.

کلی حرص میخورم از دست کاراش.

الان چند ماهه خیلی خوب شده تقریبا😁

مثلا سوپری رفتنش معقول تر شده ،به اندازه خرید میکنه .

کارتش دست من نیست ،ولی مدتیه لیست میدم ،طبق همون میخره 

این راهکار خوبیه ک با لیست برن خرید.

ی مقدار از پول بورسمون که توی ضرر بودیم ،و تقریبا سر ب سر شده بودیم کشیدم بیرون،بردمش سه تا ربع سکه خریدیم.البته خودشم ی مقدار گذاشت روش.

کلی باهاش حرف زدم تا راضی شد بخریم.

سبام  بله مدت زیادی نیست ،چندسالی میشه . بله زود متوجه شدم . شوهرم دستش بهکم نمیره،مثلامیره ...

چقد خوب که اول راهیی این قدر مدبرانه عمل میکنید 🥰آفرین دارید واقعا 👏👏

دوستان دوسه روز بیشتررر تا پایان چالشمون نمونده و من هم چنان بی خرید طلاااا ☹همه جا هم تعطیل 😫😫

حتی اگررر نرسم هم چیزی بخرممم میدونم با دیدن عکس طلاهای شما دوستان عزیززز کلی ذوق میکنم و خوشحال از اینکه با همراهی هم تونستید با پس اندازای کوچولو کوچولوتون که بعضا قرار بوده الکی خرج شه بره طلاهای گوگولی خریدین 🤩🤩🤩🤑🤑🤑

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
چقد خوب که اول راهیی این قدر مدبرانه عمل میکنید 🥰آفرین دارید واقعا 👏👏 دوستان دوسه روز بیشتررر تا ...

ممنونم عزیزم.

شوهرم بسختی راضی میشه طلا بخره.حالا پولی هم نداره ها😁ولی اگه داشتم بزور راضی میشه.حالا بخدا همین طلاها بدردمون میخورن

اون وسیله اضافی ها که میگیرن رو که بعدا نمیتونه پول کنه.

همین پولای کم ،همین پولا که بچشم نمیاد ...خودش کلی میشه.

چقد خوب که اول راهیی این قدر مدبرانه عمل میکنید 🥰آفرین دارید واقعا 👏👏 دوستان دوسه روز بیشتررر تا ...

سلام من از عید تا الان 25 میلیون نقد پس انداز کردم 

ولی نمیدونم چرا تبدیل به طلا نمیکنم از یک طرف منتظرم 50 میلیون باشه سرویس طلا بخرم چون ندارم و عروسی برادر شوهر و خواهر خودم نزدیکه 

از طرف دیگ خونه خریدیم  و نیاز به رسیدگی داره کابینت فلزی داره میخوام کابینت عوض کنم پرده و کاغذ دیواری و مبل و ....کلا میخوام همه چیز رو نو کنم البته یکی یکی انجام بدم

به نظرتون چکار کنم😐

سلام من از عید تا الان 25 میلیون نقد پس انداز کردم  ولی نمیدونم چرا تبدیل به طلا نمیکنم از یک ...

چقد عالی و چه پر پشتکار ولی برا اینکه پس اندازامون ارزشش حفظ شه بهتره هر چه سریعتر تبدیل به طلا شن اما اینکه میفرمایین میخایین یه سرویس سنگین و درست حسابی بگیرین اون قضیش فرق داره 

واما در مورد دست کشیدن به خونه اول اینکه خو نه نومبارک دوم اینکه اگه واقعا واجبه و قابل استفاده نیست باز   به نظر من شما جوانب و بسنج ببین ایا راه دیگه ای مثل وام یا قرعه یا اینکه با یکم فشار اوردن به همسر میتونی کار تعویض کابینت و انجام بدی بهترر پول خودتو رو نکن تا اول اینارو انجام بدید بعد ولی اگه میدونی واقعا در توان همسرتون نیست که کار کابینتارو به اتمام برسونه میتونید باز مشارکتی نصف شما نصف ایشون بدن ایشالله بهترین تصمیم رو بگیری عزیزمم 🥰😉😊

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام من از عید تا الان 25 میلیون نقد پس انداز کردم  ولی نمیدونم چرا تبدیل به طلا نمیکنم از یک ...

سلام دوست عزیز.تحسینتون میکنم. خونه تون مبارک باشه امیدوارم روزهای خوش وپرازسلامتی توخونه جدیدداشته باشین.بنظرمن اگه کابینتهاوکمددیواری غیرقابل استفاده است تعویض کنیدوگرنه براحتی وکمترین هزینه میشه بابرچسب نو نوارشون کرد.وهرچه زودترپولتون روبه طلاتبدیل کنید

اگر میخاید با همون ۲۵ تومن همه این کارا ک گفتین انجام بدین من اولویتمو میذاشتم برای کابینت و خونم ک البته بعید میدونم با ۲۵ تومن بشه انجامش داد ولی در هر صورت خونم اولویته چون مدام جلو چشممه و قراره از کابینتم اتاقم خونم استفاده کنم لذتشو ببرم و روحیه بگیرم‌...برای عروسیا هم نهایتش ی سرویس نقره ای چیزی بنا ب سلیقم میگرفتم میپوشیدم تازه خیلیم جذابه و شیکه ...بعدش هدفمو قرار میدادم برای سرویس طلا

یا ابوالفضل العباس ادرکنی 🙏