2777
2789
عنوان

باهم پس انداز کردن رو یاد میگیریم 💪💳💳💰💵💵

| مشاهده متن کامل بحث + 578116 بازدید | 9224 پست
عزیزم منم قبلا شرایطی شبیه شما رو داشتم من و مادر شوهرم همسایه بودیم و خواهر شوهرام دو تاشون کارمندن ...

ممنون بابت جواب و وقتی ک گذاشتید

مشکل من اینجاس ک اینجا غریبه م و خانواده م شهر دیگه ن...خواستم بچه هامو مهد بذارم ولی دوباره نذاشتن

و مادرهمسرم خودش حقوق و درامد نداره ولی خواهرهمسرم داره و خرج نمیکنه...همسرم شغلش آزاده هربار میره خرید کلی جنس میاره که همون اول کار میبره پایبن خونه ی مادرش اصلا اجازه ندارم در این خصوص اعتراض کنم 

ممنون بابت جواب و وقتی ک گذاشتید مشکل من اینجاس ک اینجا غریبه م و خانواده م شهر دیگه ن...خواستم بچه ...

عزیزم واقعا درک میکنم شرایطت  رو به نظرم خیلی خودت رو درگیر این مسئله نکن همین که سر کار هستی و برمیگردی غذا حاضر هست و نمیخوای ظرف بشوری و بچه هات هم نگه میدارن خودش یه دنیا میرزه مهد کودک اصلا خوب نیس فکر کن هزینه ای که میخوای برا مهد کودک بذاری و انرژی که برای کارای خونه میخوای بذاری یه کمکی گرفتی که پول میدی هم بچه هات نگه میداره ( کی بهتر از مادرشون که از پوست و گوشت خودشن و خیالت بابت بچه هات راحته )هم غذا میپزه بعد غذا هم بچه هات بر میداری میبری خونت درگیر غذا اشپزخونه و این چیزا نیستی  به نظرم شما از این قسمت برای صرفه جویی صرف نظر کن و علاوه براینکه حقوق خودت رو که نادیده میگیری و خرج خونه به هیچ عنوان نمیکنی  و طلا و سکه میخری از حقوق همسرت هم مرتب استفاده کن هم طلا بخر هم پس انداز کن هم تفریح و لباس تا جایی که میشه و خودت رو زیاد هم درگیر نکن و بهش فکر نکن چون آرامش و اعصابت از همه چی مهم تره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون بابت جواب و وقتی ک گذاشتید مشکل من اینجاس ک اینجا غریبه م و خانواده م شهر دیگه ن...خواستم بچه ...

به جنبه های مثبتش فکرکن ولذت ببرازاینکه حقوق خودتوجداگانه واسه خودت وبچه هات پس اندازمیکنی وازهمسرت هم پول میگیری وازاسترس چکنم چکنم ناهاروشام راحتی😊😉

عزیزم واقعا درک میکنم شرایطت  رو به نظرم خیلی خودت رو درگیر این مسئله نکن همین که سر کار هستی و ...

دقیقاااا واقعا یه سری چیزااا ارزش اعصاب خوردیشووو نداره درثانی به قول زهرا جون شما از این زاویه به قضیه نگاه کن دراینصورته که متوجه میشه برا شماهم بد نیست درسته از پولتون میره ولی همه چیزمم پول نیست بزار زندگیت با ارامش پیش بره عزیززم🥰

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
دقیقاااا واقعا یه سری چیزااا ارزش اعصاب خوردیشووو نداره درثانی به قول زهرا جون شما از این زاویه به ق ...

ممنون🙏😊 خیلی چیزا هس ک اگه تعریف بخوام بکنم از موضوع تاپیک خارج میشه.....امیدوارم روزای پر از آرامش و سلامتی و بدون دغدغه نصیب همگی بشه🤲

سلام عزیزان خوبید خیلی وقت بود نمیومدم, هنوز مشغولید به پس انداز؟؟؟

بله عزیزم,مشغولیم😊

یک پیشنهاد,بنظرم یکی از بهترین صرفه جویی های عمر هر کس این هست که بدن,دندون و اعصاب و روح اش رو سالم نگه داره,چون درمان هر کدام از اینها هزینه گزافی داره

اگر هر کدام از دوستان در شهر خودشون,از تجربه شخصی که دارن,یا اطلاعات پزشکی یا طب سنتی که میدونن مطرح کنن,امکان داره نکته های خیلی خوبه مطرح بشه,و کلی از هزینه های دوا و درمان انشالا کم بشه تا به صفر برسه

مثلا استفاده از آب نمک برای شستشوی دهان,چند بار در روز میکروب های دهان و گلو رو میکشه,دندون ها رو صد عفونی میکنه,از خراب شدن دندون جلوگیری میکنه

یا خوردن ترکیب عسل و سیاه دونه,از بیماری ها جزئی مثل سرماخوردگی تا حتی بیماری های سخت و صعب العلاج جلوگیری میکنه

سلام دخترا خوبید چه خبر 

بچه ها یه مشورت میخوام ازتون من یه اپارتمان نقلی یه خوابه دارم حالا یه مقدار پس انداز و وام و اینا دارم خودم قصد داشتم بزارم رو پول خونه یه بزرگتر و جای بهتر ور دارم ولی یکی از دوستان گفت بیا یه وام مسکن بگیر یه اپارتمان جدبد کوچیک یه جای ارزون شهر که اینده داره بردار بده رهن و اجاره که درامد زایی هم بشه برات من خودم به فکر بچه دار شدنم میگم اگه اون بیاد باید یه اتاقم برای بچه بچه باشه پس یه خواب کمه برامون از طرفی دوستم میگه اونجوری مبتوتی یه درامد مطمین داشته باشید شما جای من بودید چکار میکردید ؟ لطفا هر کس چیزی به ذهنش میرسه بگه و خواهرانه راهنماییم کنید 

سلام دخترا خوبید چه خبر  بچه ها یه مشورت میخوام ازتون من یه اپارتمان نقلی یه خوابه دارم حالا ی ...

سلام عزیز.

به نظرم حرف دوستتون خوبه.تا بچه دار بشین و به دنیا بیاد حداقل یک سال زمان میبره و در ضمن همون اولش که قرار نیست اتاقش رو جدا کنی.

سلام عزیزان خوبید خیلی وقت بود نمیومدم, هنوز مشغولید به پس انداز؟؟؟

خوشش اومدی نازی جان ایشالله به سلامتی جابه جا شدی ؟؟؟

باع عزیزززم چرا که نه پر شتاب تر و پر انرژی تر از قبل  

این چند وقته دوستان مشغول مراسمات سوگواری آقا مونن و خیلی وقت سر زدن مثل اینکه ندارن 

چالش#  ۵روز بیشترررر نمونده دوستانننننن 🔔🔔🔊🔊🔊🔊🔊🔈📢بجنبید  من جمله خودم 🙈🙈😅😅

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام دخترا خوبید چه خبر  بچه ها یه مشورت میخوام ازتون من یه اپارتمان نقلی یه خوابه دارم حالا ی ...

الی بانوی عزیزززز  هرچند داشتن خونه بهتر و بزرگتر ارزوی هر زوجیه 

ولی شاید من هم بودم همون اپارتمان نقلی رو میگرفتم هم پشتوانه برا بچم بود هم به قول دوستتون منبع درامد خونه خودتونم ایشالله با گذشت زمان بزرگتر میکنین پسر من با اینکه اتاق جدا هم داره الان پنج شیش سالشه جدا از ما نمیخابه مام اول کاری بچه رو جدا نمیخای بخابونی که حد اقل تا دو سال پیشتونه یکسالم دوران بارداری و اینارو بگیر سه سال فرصت دارین برا پس امداز و گرفتن وام بزرگتر و نوشتن قرعه های درست و حسابی تا ایشالله متراژ خونتون بزرگتر شه 

البته جوانب رو هم در نظر بگیر تا یه وقت خدایی نکرده این اقدامت باعث ناراحتی همسر نشه اگه مطلع هست از پس اندازت چون ممکنه بگن که این که خونه بزرگتر شه واجب تره ایشالله که بهترین تصمیم رو بگیری و بهترینها سر راهت قرار بگیره 🥰☺️🤲🏻

عزیزم اگر شرایط شمارو من داشتم.

حتما آپارتمان نقلی انتخاب میکردم حتما...

و ان شاالله توکل برخدا اقدام برای بچه دار شدن و خرید سیسمونیه وسایلای ضروری که فقط واقعا لازمه و استفاده میشن....

الان درآمد و پول فعلا اولویته...

ان شاالله در آینده خونه بزرگتر همراه با کمک همسر