ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم ی راهنمایی بهم میکنی؟؟ مثلا من که حقوق میگیرم و پول به حسابم واریز میشه البته حقوقم زیاد نیس ...
عزیزم بزار ای بی شاپ اول باید ثبت نام کنی هم حضوری میتونی هم از طریق سایت هم در خیلی از شهر ها حضوری داره خوبه من از سال ۹۵ و مامانم از سال ۹۴ داره تا حالا که معتبر بوده
تو گوگل سرچ کن آی بی شاپ بانک شهر اپلیکیشن هم داره میتونی سرمایه گذاری کنز فقط باید تا چهل روز پولت برنداری چون ضرر میکنی اکثر شهر ها شعبه داره بعد یه ثبت نام کردی یه کد برات میاد
پنج سالس،۷۵۰هزار تومن خیلی کمه،بنظرم ارزششو داره،تازه من امیدوارم دوسال اول اسمم دربیاید🤩
ولی اگه اخر دربیاد چی من همیشه از این قرعه کشی تو دوستا و فامیل دارم ۹۵ درصد برا من اخری در اومده یه خانم بود ارایشگاه داشت خدا لعنتش کنه همش تقلب میکرد من از سال ۸۲ تا ۹۸ پیشش قرعه کشی داشتم مگه میشد که همیشه مال من آخر دربیاد یه دفه یه دونه مونده به آخر در آومد منم از حرصم یه سال بعد قسطش رو دادم
ممنون عزیز حالا رو هر ۱۰ تومن چقدر میده بعد من نمیتونم یکسال بهش دست نزنم شاید لازمم بشه ضرر نمیکنم ...
سودش متغیر ده میلیون از ۱۶۵ تا ۱۸۳ هزار تومان بستگط به ماهاش داره یه سال که نه دوماه باید حداقل بمونه چون واجد رو که می خری دونه ای ۱۰۲ هزار تومان وقتی که میفروشی ۱۰۰ دوماه یا سه ماه باید بمونه که ضرر نکنی اسمش گنجینه زرین بانک شهر ولی خرید و فروش با اپلیکیشن ای بی شاپ امکان پذیره