یه برادر کوچیک دارم ۶ سالشه، یه چند روزی رفت توی حیاط ساختمون با بچه ها بازی کرد بعد فهمیدیم اونا چقدر بی تربیتن یکی دو روزه دیگه نمی ذاریم بره، الان خیلی ببخشید یاد گرفته میگه ک*کش من اصلا اینو شنیدم شکه شدم هر چی بهش می گیم نه گفته کشتش میگه نه، اونی هم که اینو یادش داده خیلی بچه نیست کلاس پنجمه اما فاقد از ذره ای شعوره. حالا شما بگین چیکار کنیم از اون بچه هایی هم هست که دیگه این کلمه یادش نمیره🤦🏻♀️
هرچی بیشتر پافشاری کنید بدتر میکنه دیگه ندارید بره با اونا بازی خودتون ببریدش پارک به فشاشم عکس العمل نشون ندین انگار نشنیدین چون بچس بعد یمدت از یادش میره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ما یه مدت واکنش نشون ندادیم از سرش افتاد دیگه نمی دونم برادر تو هم این طوری از سرش می افته یا نه
عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...
اصلا نمیدونن چیه تو کوچه راحت بلند بلند به هم فحش مادر میدن های دوتا داداش
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
اتفاقا من دست روی دخترم هیچوقت بلند نکردم نمیکنم تازه انقدرم دخترم درست تربیت شده اصلا نیاز نداره ب تنبیه.من تو بچگی خودم یکبار این بلا سرم اومده فلفل توی دهن به زور ولی حقم بود چون داشتم خونمو تو بچگی اتیش میزدم🤣