2821
2789
یه سرچ معتبر کن میبینی اکثر مدعیان آقایونی هیگستن که خیلی‌هاشون یه جای کارشون میلنگه

بله اقایون هم دیدم که خیلی فعالن البته بیشترشو زنها تشکیل میدن و من حس میکنم فمنیسم دیگه به دنبال حقوق برابر نیست بلکه بیشتر کسایی که واقعا فمنیسم هستن مشکلات خاصیو دارن و بهتره بگم یجورایی عقده هاشونو میخوان خالی کنن

فمنیسم درباره برابری حقوق زن و مرده و میخواد ثابت کنه که زن و مرد در حقوق یکسان هستن اما جدیدا توسط ...

خب برابری حق  حقوق که چیز خوبیه ولی برمبنای تفاوت ها باید باشه این برابری همونطور که تو پست دومم مثال زدم.نباید تفاوت جنسیت دلیلی برای ظلم کردن به یه جنسیت باشه و خب تا امروز تو کل جهان میشه گفت که این زن ها بودن که مورد بی عدالتی قرار گرفتن.حالا ممکنه گاهی اشو خیلیم شور کنن .من با مرد ستیزی مخالفم .با نادیده گرفتن حق زن ها به خاطر اینکه زن هستن و ضعیفتر )از نظرعده ای(هم مخالفم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چیه؟

خیلیاشون میگن اصلا ازدواج اشتباهه یه زن هر موقع که خواست باید رابطه جنسی برقرار کنه کلا ازدواج رو قبول ندارن

از طرف دیگه بسیار هستن کسانی که حتی با پورنوگرافی موافقن و حتی میگن خوبه.

دسته ی دیگری هم هستن که ازدواج رو قبول دارن.

اگر راجع بهشون مطالعه داشته باشی میفهمی چقد افکار متفاوت درش وجود داره و نمیتونه دووم بیاره و مطمعنم همونطور ک زنها این جنبش رو به وجود اوردن خودشون هم فمنیسم رو به سطل زباله تاریخ میندازن.

خب برابری حق  حقوق که چیز خوبیه ولی برمبنای تفاوت ها باید باشه این برابری همونطور که تو پست دوم ...

بله فمنیسم بر این باوره که همیشه در جامعه مردان در اولویتن و با زنان منصفانه بر خورد نمیشه اما بیشتر به جای اینکه به دنبال حقوق برابر و یکسانی میان زن و مرد باشه داره تلاش میکنه زن رو در اون اولویت قرار بده و در واقع زن رو برتر نشون بده برای مثال در بحث ازدواج همه خواهان داشتن حق طلاق و بسیاری از حقوق دیگه هستن اما کسی از نبود مهریه حرف نمیزنه و این نشون میده فمنیسم مسیر خودشو تغییر داده و به سمت حقوق برابر نمیره در واقع میخواد اولویت بشه زن.

عزیزم ولی من اونطور که شنیدم فمنیسم تو ازدواج خواستار حقوق برابره و در مقابلش خانما مهریه ندارن

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 
بله فمنیسم بر این باوره که همیشه در جامعه مردان در اولویتن و با زنان منصفانه بر خورد نمیشه اما بیشتر ...

مهریه رو اگر بخواییم از منطر دینی نگاه کنیم نشانه ی مهر و علاقه ی مرد به زنه که یه شاخه گل یا یه انگشتر بسته به وصعیت فرد میتونه باشه ولی تو جامعه ای که تقریبا تمام حقوق یه زن کتمان میشه تنها دست اویزیه که زن ها میتونن ب بهش متوصل بشن که بخش کمی از حقوقشونو اعاده کنن.ولی اگر زمان ازدواج تمام حق و نقوقی که مرد داره ولی زن با امصلی سند ازدواج از دست میده به زن هم داده میشد دیگه لزومی به وجود مهریه به این شکل امروز به عنوان مشتوانه نبود واسه همینه که میگم قوانینی که حقوق زن رو تضیع میکنن در بطنشون به نفع اقایون هم نیستند.ولی حقیقت امر اینه تا زمانی که حق و حقوق کامل تو ازدواج برای زن مهیا نشده نمیشه از برداشته شدن مهریه صحبت کرد .تو مملکت ما خوده اقایون به شدت دنبال بی اثر کردن این مورد هستند بدون اینکه حق و حقوق زن رو بهش بدن به نطرم اول باید حقوق زن ها تو ازدواج تامین شه و بعد مهریه رو از حالت قانونی که بشه مطالبه کرد برداشت و به صورت فرهنگی در بیاد مثل همون فرهنگ کادو دادن و سیسمونی دادن و...

خیلیاشون میگن اصلا ازدواج اشتباهه یه زن هر موقع که خواست باید رابطه جنسی برقرار کنه کلا ازدواج رو قب ...

وای خدایا 😶 چقدر مزخرفه خودشون قانون وضع میکنن خودشونم میزنن زیرش

گاهی دیوانه باش،دنیا را ارزش عاقلی نیست...