2821
2789

من مدافع حقوق تضیع شده زن ها هستم  به شدت.و معتقدم اگه حقوق زن ها صلیع بشه ناخوداگاه روی کل جامعه هم تاثییر میذاره و به ضرر مرداهم هست.راجب فمنیسم زیاد مطالعه نداشتم نطری ندارم

البته قبولش ندارم 

خیلی افراطیه 

فقط بعضی چیزاشو که میگه زن ها هم میتونن موفق شن و اینا رو قبول دارم 

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ب نظرم حقوق برابری بشه (مثبت) ن اینکه چون اقایون سیگار میکشن خانوما هم حق دارن بکشن خوب این خودکشیِ سیگار مضرات فوق العاده بدی داره😐 کاش برابری حقوق خانم و اقا بهتر جا میوفتاد تا ب چیزای فرع گیر ندن:/

گاهی دیوانه باش،دنیا را ارزش عاقلی نیست...
گاهی حتی زن ستیزی. مثل موافق نبودن با مرخصی در دوره ی پریودی که بگن توانایی برابر دارن با آقایون. من ...

منم همیشه میگم تفاوت های جنسیتی نباید دلیل ظلم کردن به خانوم ها باشه.اتفاقا یه بخشی از حقوق خانوم ها باید حقوق مرتبط با فیزیولوژی خاصشون باشه مثلا ماهی یک روز مرخصی پریود براشون در نطر بگیرن .یا برای بارداری و شیردهی خانوم ها شرایط خاصی در نطر داشته باشن نه اینکه به خاطر این تفاوت ها حق و حقوقشونو صایع کنن

جالبه اکترا اونایی که معتقدن فمنیست دو آتیشه هستن، مرد هستن😬

نه اصلا

به نظرم جامعه ما هیچوقت نمیتونه تعادل داشته باشه

بیشتر زنانی که الان در ایران فمنیسم هستن در واقع یا ضربه بدی خوردن از مردها یا مشکلاتی رو داشتن.

میدونین من خودم به شدت موافق رعایت حقوق برابرم

ولی فمنیسما دارن گندشو در میارن دیگه

خواهان حقوق برابر و دادن همه آزادی ها به زن هستن در حالی که هیچ مسئولیتی رو به عهده زن نمیزارن.

مثلا خیلیارو دیدم که میگن مردم باید تو کار خونه همکاری کنه ولی نمیگن ی زنم مسئولیت داره که خرج خونه رو به عهده بگیره

اونی که شما میگی بیشتر موج دوم و سومشه

موج چهارمش اینطوری نیست... دنبال کرامت و احترام زن هستن نه دنبال اینکه ثابت کنن زن مساوی با مرد هست.... ولی هنوزم راهشون درست نشده به نظر من

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
من مدافع حقوق تضیع شده زن ها هستم  به شدت.و معتقدم اگه حقوق زن ها صلیع بشه ناخوداگاه روی کل جام ...

فمنیسم درباره برابری حقوق زن و مرده و میخواد ثابت کنه که زن و مرد در حقوق یکسان هستن اما جدیدا توسط رسانه ها و خیلی از افراد داره به سمت برتری زنان و همچنین مرد ستیزی میره.