2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 32 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خریت ....ی قرارداد بود ب نام اون شد هم۰ش میگفت خونه ک آماده شد میزنم به نامت ...ماشین هم خودم خریدم ...

بنظرم اول اینارو از چنگش دربیار بعد طلاق بگیر یا جای مهریه بگیر

من چنددماه پیش یکم پس انداز داشتم یکمم طلا گفتم ماشین بگیرم شوهرم گفت اگه بخری باید بزنی به اسم من 🙂 

منم کلا قید ماشینو زدم نخریدم دیگه😏😏😏

بنظرم اول اینارو از چنگش دربیار بعد طلاق بگیر یا جای مهریه بگیر من چنددماه پیش یکم پس انداز داشتم ی ...

وای چقد عاقلی تو ...من شوهرم دقیقا اینا رو گفت چون دوست داشتم خونه دار بشیم زدم به نام اون

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
تاپنج سال ازعمرت حرووم نشده طلاقتوبگیر

پارسال تابستون دقیقا اومدم خونه...دوماه بود سرکار نمی رفت خودم براش کار پیدا کردم میگفت اینا در حد من نیست بعد برا خرجش رفت حلقه مون رو فروخت 

الان شاغلی عزیزم؟

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
وای چقد عاقلی تو ...من شوهرم دقیقا اینا رو گفت چون دوست داشتم خونه دار بشیم زدم به نام اون

منم چندسال اول خیلی ضربه ها خوردم ازش ، خداروشکر الان چندسالیه دیگه عبرت گرفتم ، توهم الان تمااااام تلاشتو بکن خونه رو بگیری بعد جدا شو ، الان جدا شی مهریه هم بهت نمیده 

منم چندسال اول خیلی ضربه ها خوردم ازش ، خداروشکر الان چندسالیه دیگه عبرت گرفتم ، توهم الان تمااااام ...

معذرت میخوام آه نداره با ناله سودا کنه ...مهریه پیشکشش

استخدام رسمی قبول شدم و محل کار قبلی رو ترک کردم فعلا

خب پس شرایطت خوبه .بنظرم مردی که دست بزن داره رو نمیشه درستش کرد .

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
معذرت میخوام آه نداره با ناله سودا کنه ...مهریه پیشکشش

پس از سند ماشین و خونه کپی بگیر بعدن به دردت میخره توی دادگاه.  البته اینم بگم دادگاه اگه مرد فقط یه خونه و ماشین داشته باشه توقیف نمیکنه و میگه اگه اموال اضافه داشته باشه مبشه به جای مهریه توقبف کرد ، ولی اینم بگم جوانی و اعصابو روان تو از هررررررررچیزی توی دنیا باارزش تره