2777
2789
عنوان

طلاق

307 بازدید | 32 پست

شوهرم بدجوری دست به زن داره سر چیزای تکراری کفرم میاره بالا تا سرش داد میزنم شروع به الفاظ بد راجب خودم و خانوادم میکنه و کتک میزنه و....

امروز رفتم پزشکی قانونی نامه بگیرم ساعت ۱۲ رفته بود آثار ضرب و جرح بعد از ۴ روز از بین میره تا حالا دوتاش خیلی کم رنگ شده اصلا دوست ندارم پام به اینجور جاها باز بشه

۴ ساله صبر کردم مشکلم اینه شوهرم خیلی تنبل و بی مسئولیته حتی خودش هم درست نمیتونه اداره کنه هردو شاغلیم نه تنها تو کار خونه کمک نمیده بلکه بهم فشار میاره مثلا تازه از سرکار اومدم خودم براش ناهار آماده میکنم اذیتم میکنه میگه پاشو الان ظرف بشور

جوری شده که دوست ندارم خونه باشه شیفتم مخالف میگیرم وقتی اون نیست خیلی شادم

بغضی وقتها که سربه سرم می ذاره میگم کاشکی قرص خواب بخورم انقد که نبینمش

بااین اوضاع من همیشه دنبال ساختن زندگیم بودم هر پولی درآوردم از نیاز های ضروری زندگیم زدم تا زندگیمون جلو برا و چیزی کم نداشته باشیم چشمام دو نمره ضعیف شده حتی عینک نخریدم یا دندون اون و من درد میکرده از پول خودم دادم اون اول دندونش درست کنه لباس براش میخرم درصورتی که اون خیلی کم پیش میاد از این کارا بکنه 

دو میلیون کتاب براش خریدم بخونه استخدام رسمی بشه هممه قبول شدن این آزمون رو ...این قبول نشده و انواع بهانه ها رو میاره میگم دوباره بشین بخون برا آزمون بعد میگه نه 

همیشه به خودش زیادی مطمعنه

دو سه روزه میگم تو خونه این نداریم برو بخر به روی خودش نمیاره 

میگم برو حمام میگه پنج دقیقه قبل از شیفت میرم میگم مگه فقط اونایی که همکارتن آدمن منم آدمم بو میدی برو حمام

منه خنگ تمام طلاهام فروختم که خونه دار شیم حالا پول طلاهامم نمیده 

با وکیل صحبت کردم گفتن طبق یه نامه ک خودش داده قابل برگشت هست پولت

هر سال دو بار دعوای شدید داریم که کتک میزنه و تنها دفاعم اینه جلو خودش شماره پلیس میگیرم میگه پلیس میخواد بیاد چیکار کنه زنم بودی زدمت

اگه ادامه بدم و هرروز یه امتیاز دیگه از دست میدم مث جووانی و بقیه درآمد و پس اندازم و اینکه اگه بچه دار بشم بچه م این دعواها رو ببینه حتما مشکل دار میشه

یا

طلاق بگیرم یکی دو سال ممکنه از لحاظ روحی اذیت بشم ولی بعدش بالاخره سرکار میرم و درس میخونم و زندگیم ادامه میدم 

امید ندارم اصلاح بشه چندین بار قهر کردم ولی تعهد و غیره نداده کسی هم به فکر این نیست نصیحتش کنه

دوست ندارم زندگیم از هم بپاشه اما این هم زندگی نیست همیشه خدا مقروضه و دعوا هس و هیچ پیشرفتی نیست الان از دوجا محل کارم انصراف دادم

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا بچه نیومده طلاق بگیر 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

افرین خودت راحل دادی جواب همینطور پس دیگه بها نده بهش راهی واسه برگشتشم نزار.....یعنی چی تو خونه به خودش نمیرسه دست بزن داره بی مسئولیتی خیلی بده واقعا فقط طلاق 

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 

عزیزم،من یک خواننده مطلب شما بودم.بنظرم بیش از اندازه به همسرت بها دادی.محبت بیش از اندازه میشه وظیفه.بهتر قبل از طلاق پیش یک مشاور بری.شاید بشه زندگی مشترکتون نجات داد.

زنان زیرک رو بخون خیلی از خودت مایه گذاشتی پررو شدی

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
توکه طلاهاتو داده بودی چرا خونه رو نزدی به اسم خودت

خریت ....ی قرارداد بود ب نام اون شد هم۰ش میگفت خونه ک آماده شد میزنم به نامت ...ماشین هم خودم خریدم همیشه میگه هم خونه هم ماشین بنام تو باشه درصورتی که واقعا اون یه ذره فکر پول جمع کردن نبوده من واقعا همه رو با وام و تلاش خودم گرفتم

چ شرایط بدی حق داری ک طلاق بگیری بعد شما چطو بش اجازه میدی بزنت...وایییی خدا کارمون ب کحا دارع کشیده ...

منم از خودن دفاع میکنم ولی زورم بهش نمیرسه