سلام خوب هستین خانوما میگم من ۲۱ روزه یا عشقم (نامزدم )قهریم یعنی خودش خواسته کلا برا همیشه بره😔با خانوادشم قهره الان یه پروفایل گذاشته خیلی غمگینه فک نکنم به خاطر من باشه قلبم داره میترکه تورو خدا میشه برام دعا کنین التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین مشکل عشقم حل شه و برگرده و باهام آشتی کنه و به زودی زود عقد کنیم 😔هر کی دعا کرد بگه ظهر که سوره بقره و جن بخونم واسش دعا میکنم 😭😭😭
الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
خدا شاهده همین چند روز پیش بود تو فکرت بودم طاهره الان ادانه در اسمون بازه ایشالا به حرمت این اذان خدا نگاه دلت کنه و عشقت بیاد سمتت و دوباره همه چی درست بشه برات
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الهی هر چی که به خیر و صلاحت هست همون بشه الهی خدا دل همرو شاد کنه دل منو هم شاد کنه
به نیازمندان کمک کنیدخیلی از نوزادان اب قند میخورن وبه علت سو تغذیه مشکلات جسمی پیدا میکنن به بچه های کار غذا و میوه بدید استرس عااامل اکثر بیماری هاست به تغذیتون اهمیت بدید اهدا عضو رو تبلیغ کنید در خیابان و طبیعت اشغال نریزید که نشانه بی فرهنگی است بخشش صبر محبت کردن را تمرین کنید
سلام به نیت حاجتت 14تاصلوات فرستادم انشاءالله حاجت رواباشی..خواهش میکنم برای منم دعاکنین خدازودی حاجت منوهم بده ازهمه طرف تحت فشارم...
سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه
انشالله خدا خیرت بده و خوشبخت شی به حق امام رضا و حاجت روا
من فقط ازخدامیخام زودی به ماهم نی نی بده چندساله منتظریم
سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه