2777
2789
عنوان

دلم گرفته

129 بازدید | 28 پست

سلام خوب هستین خانوما میگم من ۲۱ روزه یا عشقم (نامزدم )قهریم یعنی خودش خواسته کلا برا همیشه بره😔با خانوادشم قهره الان یه پروفایل گذاشته خیلی غمگینه فک نکنم به خاطر من باشه قلبم داره میترکه تورو خدا میشه برام دعا کنین التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین مشکل عشقم حل شه و برگرده و باهام آشتی کنه و به زودی زود عقد کنیم 😔هر کی دعا کرد بگه ظهر که سوره بقره و جن بخونم واسش دعا میکنم 😭😭😭

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ان شاء الله ک برمیگرده

خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی به حق امام رضا 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
خدا شاهده همین چند روز پیش بود تو فکرت بودم طاهره الان ادانه در اسمون بازه ایشالا به حرمت این اذان خ ...

دورت بگردم من الهی خوشبخت شی به حق امام رضا حضرت فاطمه نگهدار خودت و زندگیت باشه امیدوارم حاجت روا شی  تورو خدا دعام کن قلبم داره میترکه 😔

الهی هر چی که به خیر و صلاحت هست همون بشه الهی خدا دل همرو شاد کنه دل منو هم شاد کنه

به نیازمندان کمک کنید خیلی از  نوزادان اب قند میخورن وبه علت سو تغذیه مشکلات جسمی پیدا میکنن  به بچه های کار غذا و میوه بدید       استرس عااامل اکثر بیماری هاست   به تغذیتون اهمیت بدید     اهدا عضو رو تبلیغ کنید    در خیابان و طبیعت اشغال نریزید که نشانه بی فرهنگی است    بخشش   صبر   محبت کردن     را تمرین کنید
الهی هر چی که به خیر و صلاحت هست همون بشه الهی خدا دل همرو شاد کنه دل منو هم شاد کنه

انشالله حضرت فاطمه حاجت دلت رو بده و دلت شاد 

سلام به نیت حاجتت 14تاصلوات فرستادم انشاءالله حاجت رواباشی..خواهش میکنم برای منم دعاکنین خدازودی حاجت منوهم بده ازهمه طرف تحت فشارم...

سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی   من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم      واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه    
دورت بگردم من الهی خوشبخت شی به حق امام رضا حضرت فاطمه نگهدار خودت و زندگیت باشه امیدوارم حاجت روا ش ...

عزیزم خیلی دعات میکنم میدونم سخته از خدا میخوام فقط فقط فقط نگاه دلت کنه به مرادت برسونتت عشقت هم بی چون چرا باهم برین سر سفره عقد به حق ۵تن ایشالا

سلام به نیت حاجتت 14تاصلوات فرستادم انشاءالله حاجت رواباشی..خواهش میکنم برای منم دعاکنین خدازودی حاج ...

انشالله خدا خیرت بده و خوشبخت شی به حق امام رضا و حاجت روا

سلام به نیت حاجتت 14تاصلوات فرستادم انشاءالله حاجت رواباشی..خواهش میکنم برای منم دعاکنین خدازودی حاج ...

برات صلوات فرستادم نمیدونم حاجتت چیه ولی ایشالا هرچی تو دلته خدا برات براورده کنه جوری که باور نکنی 

عزیزم خیلی دعات میکنم میدونم سخته از خدا میخوام فقط فقط فقط نگاه دلت کنه به مرادت برسونتت عشقت هم بی ...

انشالله خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی به حق امام رضا 

حضرت عباس نگهدار خودت و زندگیت باشه امیدوارم حاجت روا شی 😔😔😔

انشالله خدا خیرت بده و خوشبخت شی به حق امام رضا و حاجت روا

من فقط ازخدامیخام زودی به ماهم نی نی بده چندساله منتظریم  

سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی   من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم      واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه    
من فقط ازخدامیخام زودی به ماهم نی نی بده چندساله منتظریم    

انشالله به زودی زود مامان یه بچه سالم و خوشگل شی به حق مادرم فاطمه زهرا