2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

من انتخابم سزارینه چون درحدمرگ ازطبیعی میترسم...ازهرکیم پرسیدم راضی بوده اجی خودمم دوتاسزارین اسپاینال داشته راضیه

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

اینجانب

اول عید سز شدم

راضی راضیم

فقط قسمت سوندش رومخه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
من دوتا سزارین کردم و راضیم الان سومین باردارم اونم به امید خدا سزارین میشم

به سلامتی عزیزم. بیهوش بودین یا بیحس؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
من

خداروشکر. بیهوش بودین یا بیحس؟ اختیاری؟ پمپ درد داشتین؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
من انتخابم سزارینه چون درحدمرگ ازطبیعی میترسم...ازهرکیم پرسیدم راضی بوده اجی خودمم دوتاسزارین اسپاین ...

ممنون عزیزم. خودمم انتخابم سزه. اما اختیاری بیمه نمیده ۱۰ تومن هزینمه. اما میترسمم تز طبیعی

اینجانب اول عید سز شدم راضی راضیم فقط قسمت سوندش رومخه

وصل کردنش خیلی درد داره؟ 

بی حسی

عوارض نداشت براتون؟ درد امپول بی حسی چقدر بود؟ اذیت شدین؟ پمپ در داشتین؟

عوارض نداشت براتون؟ درد امپول بی حسی چقدر بود؟ اذیت شدین؟ پمپ در داشتین؟

هیچ عوارضی نداشت من که اصلا دردی احساس نکردم وارسته نشدم نه پمپ درد نداشتم

گروه قرمز    وزن فعلی :۱۰۳     وزن هدف:80
وصل کردنش خیلی درد داره؟ 

یه جوریه

انگار جیش داری ولی نمیاد گیرکرده بااینکه خودش روون میشه توشلنگ

فقط بگو دم بردن اتاق عمل وصل کنن

یااگرمیشه بیحس شدی.مال من گف نمشه چون حس نداری نمیره

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
هیچ عوارضی نداشت من که اصلا دردی احساس نکردم وارسته نشدم نه پمپ درد نداشتم

من از درد امپول بی حسیش میترسم خیلی😐 شیرتون خوب بود بعدش؟ اختیاری بودین؟