2777
2789
یه جوریه انگار جیش داری ولی نمیاد گیرکرده بااینکه خودش روون میشه توشلنگ فقط بگو دم بردن اتاق عمل و ...

فک کنم صبحش وصل میکنن. من میترسم😐 دردم داشت یا حسش بد بود؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
فک کنم صبحش وصل میکنن. من میترسم😐 دردم داشت یا حسش بد بود؟

مال من تاریخ سزارینم ۱۲روز بعدروزی بود که سز شدم 

چون درد داشتم اورژانسی شدم

۹شب عملم کردن

از ۷منتظربودم

یه یه ساعت فک کنم سوندوصلم بود یه اولش دردداش بعدش حس بد بد بد😓ازطبیعی خیلی بهتره

من ازطبیعی میترسیدم خیلیم راضیم خب هرکدوم سختیایی داره دیگه

سز بهتر و قابل قبولتره😅

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من تاریخ سزارینم ۱۲روز بعدروزی بود که سز شدم  چون درد داشتم اورژانسی شدم ۹شب عملم کردن ا ...

منم از هر دوش در حد مرگ میترسم. اما خب چاره ای نیس

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
منم از هر دوش در حد مرگ میترسم. اما خب چاره ای نیس

ایشالاسلامت زایمان کنی

من الان نینیم پیشمه سکسکش گرفت😅هی وول میخوره

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
من از درد امپول بی حسیش میترسم خیلی😐 شیرتون خوب بود بعدش؟ اختیاری بودین؟

امپولش اصلا درد نداره شیر ربطی به سزارین یا طبیعی ندارم عزیزم  بچه اولم درشت بود دومی رو هم بخاطر سزارین اول دوباره سزارین شدم

گروه قرمز    وزن فعلی :۱۰۳     وزن هدف:80
ممنون عزیزم. خودمم انتخابم سزه. اما اختیاری بیمه نمیده ۱۰ تومن هزینمه. اما میترسمم تز طبیعی

سلام عزیزم دکترت کیه 

دکتر اگه نامه بده دلیل الکی بیاره بازم بیمه نمیده؟  بیمه چی هستی

ایشالاسلامت زایمان کنی من الان نینیم پیشمه سکسکش گرفت😅هی وول میخوره

سلامت باشی عزیزم. ای جان دعا کن برا منم

امپولش اصلا درد نداره شیر ربطی به سزارین یا طبیعی ندارم عزیزم  بچه اولم درشت بود دومی رو هم بخا ...

خداروشکر. بله اما میگن پمپ درد اثر داره رو شیر و اینا گفتم بپرسم. التماس دعا

خیلی بعدش درد داشتم،بیمارستان خصوصی هم بودم ولی نمیدونم شاید دکترم خوب نبود چون شناختی روش نداشتم،و ...

اخی عزیزم. خداروشکر که به خیر گذشته. برا منم دعا کنین

خودم عزیزم سزارین انجام دادمو واقعا پشیمون نیستم چون دکترم واقعا دکتر خوبو با تجربه بود پیشنهاد می کنم اگر واقعا میخوای سزارین خوب داشته باشی بدون درد و عفونت حتما برو پیش دکتر من اسمشم خانم دکتر مینا مهدوی بی نهایت ازش راضیم خواستی شماره و آدرسشو میدم بهت گلم

خودم عزیزم سزارین انجام دادمو واقعا پشیمون نیستم چون دکترم واقعا دکتر خوبو با تجربه بود پیشنهاد می ک ...

اتفاقا منم اسمشونو شنیده بودم که کارشون خوبه میشه شماره و آدرسشو بهم بدین لطفا؟