fariba_dlv مدیر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14283 عنوان طب سنتی | مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 25 پست دوستان من مدرکی بر طب سنتی ندارم ولی دوسال مشاور طب سنتی بودم تو ی شرکت داروسازی گیاهیمطالعمم زیاده تو این مورد اگه سوالی دارید بپرسید بتونم کمکتون کنم خوشحال میشم منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان 1400/01/19 | 11:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرزو۷۸۶۸ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 1548 معمولیم البته پوستم خشکه (رطوبتش کمه)و تنبلی تخمدان هم دارم بعضی اوقات داغ میشم و بعضی سردم میشه . من همیشه جلوی سینک ظرفشویی شکمم خیس و سرد مبشه ممکنه تنبلیه تخمدانم از اون باشه؟الان دیگه شکم بند میبندم تا گرم بمونه. افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14283 معمولیم البته پوستم خشکه (رطوبتش کمه)و تنبلی تخمدان هم دارم بعضی اوقات داغ میشم و بعضی سردم میشه . هورموناتون وپچک کنید شاید هورمونی باشه ریزش موهاتونتیروئیدتون و چک کنید اگه انشاالله مشکلی نداشتقرص زینکروغن بادامروغن مورد مرکب روغن هسته انارروغن ارگانروغن زیتون اینا بر تقویت مو عالین هر کدوم ؟ پیدا کنید اصلشو تقویت میکنه موهاتونو منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14283 من همیشه جلوی سینک ظرفشویی شکمم خیس و سرد مبشه ممکنه تنبلیه تخمدانم از اون باشه؟الان دیگه شکم بند می ... ممکنه بی تاثیر نباشه.تنبلی تخمدانم از یسردی تخمدانه .رازیانه.زیره .دارچین .زنجبیل .خوبن بر تقویت رحم و تخمدان استفاده کنید ازشون.پونه و اویشنم خوبه منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
آرزو۷۸۶۸ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 1548 ممکنه بی تاثیر نباشه.تنبلی تخمدانم از یسردی تخمدانه .رازیانه.زیره .دارچین .زنجبیل .خوبن بر تقویت رحم ... مرسی گلم افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد
بانوعمید_۷۴ عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 4746 عزیرمپوسته مامانمو الان روغن مالیدم ، بادکش کنم میچسبه؟؟؟ اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14283 عزیرمپوسته مامانمو الان روغن مالیدم ، بادکش کنم میچسبه؟؟؟ صورتشوو؟با چی بادکش میکنی؟ منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
بانوعمید_۷۴ عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 4746 صورتشوو؟با چی بادکش میکنی؟ نه عزیزم دستش الان با روغن سیاهدونه مالیدم می خوام با لیوان بادکش بندازم اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14283 نه عزیزم دستش الان با روغن سیاهدونه مالیدم می خوام با لیوان بادکش بندازم بنداز عزیزم خیلیم عالیه منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
malake_shans عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 4583 عزیزم تهران جای خوب سراغ دارین برای بادکش؟ ✨ Fear the one who does not fear God✨
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14283 عزیزم تهران جای خوب سراغ دارین برای بادکش؟ مطب دکتر روا زاده.سمت جمهورین اگه اشتباه نکنم منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
malake_shans عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 4583 مطب دکتر روا زاده.سمت جمهورین اگه اشتباه نکنم الان بخاطر کرونا تعطیل نیست؟ ✨ Fear the one who does not fear God✨