fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14283 عنوان طب سنتی 272 بازدید | 25 پست دوستان من مدرکی بر طب سنتی ندارم ولی دوسال مشاور طب سنتی بودم تو ی شرکت داروسازی گیاهیمطالعمم زیاده تو این مورد اگه سوالی دارید بپرسید بتونم کمکتون کنم خوشحال میشم منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان 1400/01/19 | 11:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسرشایانم عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 13330 سلام من مدام قولنج دارم بین کتف هام. طبعم هم سرد و بلغمی هست و کمی سودا حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
آرزو۷۸۶۸ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 1548 پلک چپم قسمت پایین از دیشب تا الان میپره دلیلش چیه؟ افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد
فروردین68 عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 346 شوهرم رفلاکس شدید داره کاربری قبلیم ترکیده به لطف نی نی یار جان از سال 96عضو نی نی سایتم
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14283 سلام من مدام قولنج دارم بین کتف هام. طبعم هم سرد و بلغمی هست و کمی سودا دقیقا به خاطر طبعتونه.دارجین و زنجبیل استفاده کنید منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
همسرشایانم عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 13330 دقیقا به خاطر طبعتونه.دارجین و زنجبیل استفاده کنید ممنونم صبح ها خابالو و کسلم حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14283 سلام من خیلی صعیف هستم و زود خسته میشم بدنتون سرده بلغمتون بالاس احتمالا کم خونی هم داریدچهار شیره استفاده کنید حجامت خوبه براتونقرص زینک پلاسگریجاتم استفاده کنید تو غذا ها و چاییتون منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14283 پلک چپم قسمت پایین از دیشب تا الان میپره دلیلش چیه؟ نمیدونم عزیزم شرمنده منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
جا_نان عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 3562 بدنتون سرده بلغمتون بالاس احتمالا کم خونی هم دارید چهار شیره استفاده کنید حجامت خوبه براتون ... ممنون از لطفتون
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14283 شوهرم رفلاکس شدید داره عرق نعنا و گلاب و مخلوط کنه استفاده کنه سردیجات اصلا نخورهغذا کمتر بخوره ولی تو وعده های بیشتر مثلا روزی پنج بار کم کمشبا ماست و بارهنگ و عسل و مخلوط کنه بخوره صبح حتما حتما یه قاشق عسل ناشتا بخوره .مزه مزه کنه قورت نده منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
آرزو۷۸۶۸ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 1548 جنس موهام خشک و فره.نازک شده و ریزش داره برای تقویتش چی خوبه؟ افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14283 ممنونم صبح ها خابالو و کسلم سردی بدنتونه عزیزم .عسل خیلی خوبه براتون منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14283 جنس موهام خشک و فره.نازک شده و ریزش داره برای تقویتش چی خوبه؟ لاغر اندام هستین؟ طبعتون گرمه؟احتمالا صفرای بدنتون رفته بالا منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
آرزو۷۸۶۸ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 1548 لاغر اندام هستین؟ طبعتون گرمه؟ احتمالا صفرای بدنتون رفته بالا معمولیم البته پوستم خشکه (رطوبتش کمه)و تنبلی تخمدان هم دارم بعضی اوقات داغ میشم و بعضی سردم میشه . افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد