2789
عنوان

طب سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 25 پست
معمولیم البته پوستم خشکه (رطوبتش کمه)و تنبلی تخمدان هم دارم بعضی اوقات داغ میشم و بعضی سردم میشه .

من همیشه جلوی سینک ظرفشویی شکمم خیس و سرد مبشه ممکنه تنبلیه تخمدانم از اون باشه؟الان دیگه شکم بند میبندم تا گرم بمونه.

افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد
معمولیم البته پوستم خشکه (رطوبتش کمه)و تنبلی تخمدان هم دارم بعضی اوقات داغ میشم و بعضی سردم میشه .

هورموناتون وپچک کنید شاید هورمونی باشه ریزش موهاتون

تیروئیدتون و چک کنید 

اگه انشاالله مشکلی نداشت

قرص زینک

روغن بادام

روغن مورد مرکب 

روغن هسته انار

روغن ارگان

روغن زیتون 

اینا بر تقویت مو عالین هر کدوم ؟ پیدا کنید اصلشو تقویت میکنه موهاتونو

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من همیشه جلوی سینک ظرفشویی شکمم خیس و سرد مبشه ممکنه تنبلیه تخمدانم از اون باشه؟الان دیگه شکم بند می ...

ممکنه بی تاثیر نباشه.تنبلی تخمدانم از یسردی تخمدانه .رازیانه.زیره .دارچین .زنجبیل .خوبن بر تقویت رحم و تخمدان استفاده کنید ازشون.پونه و اویشنم خوبه

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
عزیرم‌پوسته مامانمو الان روغن مالیدم ، بادکش کنم میچسبه؟؟؟

صورتشوو؟با چی بادکش میکنی؟

صورتشوو؟با چی بادکش میکنی؟

نه عزیزم دستش 

الان با روغن سیاهدونه مالیدم می خوام با لیوان بادکش بندازم

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
نه عزیزم دستش  الان با روغن سیاهدونه مالیدم می خوام با لیوان بادکش بندازم

بنداز عزیزم خیلیم عالیه

عزیزم تهران جای خوب سراغ دارین برای بادکش؟

مطب دکتر روا زاده.سمت جمهورین اگه اشتباه نکنم