نگران نباش الان انقد دستگاههای متنوع اومده. برای انواع پوست ها هس
بعدم اینطور نیس که سبزه ها نتیجه نگیرن فقط جلساتشون ممکنه زیادتر بشه یکم.
درخواست دوستی قبول نمیکنم|| کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ریاکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
نگران نباش کارایی که گفتم رو انجام بدی بعدش اذیت نمیشی🌝
ممنون عزیزم. حتماً 🙂🌹
درخواست دوستی قبول نمیکنم|| کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ریاکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
جلسه های اول یک ماه تا ۴۰ روز الان دیگه ۲ ماه شده چون خیلی کم در میاد
ماله من از اولشم دو ماه یبار بود ، پا رو اون موقع میگرفت ۴۰۰ بیکینی و زیربغل هم ۲۰۰، بعضی جاها اون درجه رو کم میکنن که جلسات بیشتری بری و زودتر هم بری ، حالا شما دیگه رفتی آخراشه ، اما شاید دلیل اینکه تعداد زیاد رفتی همین باشه
اخه زیاد نیست اکثر جاها نرمالشو همین میگن ۶ تا ۸ جلسه فکر نکنم با این دردی ک من میکشم درجش کم ...
نمیدونم بیشتر بخاطر اینکه گفتی اولش یماه ۴۰ روز بود میگم ، ی ماه خیلی کمه ، اینجا واسه صورت ی ماه در میونه چون که میگن ضایست دو ماه مو رو صورت باشه و اینا واسه همین درجه اش رو پایین تر میارن بعلاوه اینکه صورت خیلی هم درد داره