2777
2789
[QUOTE=184593204]یکی از سوالات من از خدا اینه که هدفش از خلقت پشم چی بود؟😄[/QUOTEاره واقعا سوال منم ...

آره 😕😒

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دایود اصلا ب درد نمیخوره در مقابل کندلا  دردشو میتونی تحمل کنی عزیزم اوایلش خوبه ولی اخراش یکم ...

مگه خنک کننده نداره؟؟ جایی که من قراره برم میگن داره

چشم عزیزم مرسی از راهنماییات

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
رنگ پوست هم تاثیر داره مگ

بله. بهترین حالت موی ضخیم و تیره با پوست روشن هس. اینا سریعتر و بیشتر جواب میگیرن

چه خووب موهات در چ حد بود؟ الان برا من ۹۰ درصد دیگه در نمیاد روزنه ها هم بسته شده 😎

موهام معمولی رو به زیاد بود پوستتم سفید نیست گندمی تقریبا ، آره خیلی خوب جواب داد زیر بغل هم ۴ جلسه بیکینی بیشتر 

وای یعنی دراین حد؟چرا فایدع نداشت مگ کامل نرفتی؟

بله ،البته اینم بگم من خیلی نسبت به درد کم تحملم😁 من شیش جلسه رفتم بعدش دیگ باردار شدم نرفتم ولی همون جلسات هم هیچ تاثیری نداشت لاقل یذره باید تغییر میکرد دیگ اخه 

موهام معمولی رو به زیاد بود پوستتم سفید نیست گندمی تقریبا ، آره خیلی خوب جواب داد زیر بغل هم ۴ جلسه ...

لیزر کلا معلوم نمیکنه تعداد جلسات واسه هر کی یجوره 

من احتمالا ۲ جلسه دیگه نیاز داشته باشم 

بله داره ولی من پوستم خیلی حساسه   شما پوستت روشنه یا سبزه عزیزم ؟ کل بدن میری ؟

اتفاقا منم خییییلی حساسه پوستم🙁

گندمی ام. فعلا بیکینی و زیر بغل میخوام برم اگه راضی بودم تبدیل میکنم به فول بادی

لیزر کلا معلوم نمیکنه تعداد جلسات واسه هر کی یجوره  من احتمالا ۲ جلسه دیگه نیاز داشته باشم&nbs ...

آره خوب عوامل زیادی دخیل هستن ، اما منو چنتا دوستام با همون ۴ تا اوکی شدیم خداروشکر واسه پا چقدر میدی؟