[QUOTE=184593204]یکی از سوالات من از خدا اینه که هدفش از خلقت پشم چی بود؟😄[/QUOTEاره واقعا سوال منم ...
آره 😕😒
درخواست دوستی قبول نمیکنم|| کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ریاکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دایود اصلا ب درد نمیخوره در مقابل کندلا دردشو میتونی تحمل کنی عزیزم اوایلش خوبه ولی اخراش یکم ...
مگه خنک کننده نداره؟؟ جایی که من قراره برم میگن داره
چشم عزیزم مرسی از راهنماییات
درخواست دوستی قبول نمیکنم|| کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ریاکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
بله. بهترین حالت موی ضخیم و تیره با پوست روشن هس. اینا سریعتر و بیشتر جواب میگیرن
بله ،البته اینم بگم من خیلی نسبت به درد کم تحملم😁 من شیش جلسه رفتم بعدش دیگ باردار شدم نرفتم ولی همون جلسات هم هیچ تاثیری نداشت لاقل یذره باید تغییر میکرد دیگ اخه
بله داره ولی من پوستم خیلی حساسه شما پوستت روشنه یا سبزه عزیزم ؟ کل بدن میری ؟
اتفاقا منم خییییلی حساسه پوستم🙁
گندمی ام. فعلا بیکینی و زیر بغل میخوام برم اگه راضی بودم تبدیل میکنم به فول بادی