2777
2789
عنوان

دلتنگشمم خیلی 😢

222 بازدید | 19 پست

یک ماه و ۹ روزه شوهرمو ندیدم دارم دق میکنم براش 

خیلی مشکلات پیش اومده بینمون با خواهرم ودوست شوهرم رفتم بیرون بعدش خودش و خانوادش فهمیدن بعدش دعوا کردیم بعدش اشتی کردیم روز چهارشنبه سوری باهم حرف زدیم گفت خودت دوست داشتی اینجوری بشه منم بی ابرو کردی گفتم برام عکس بفرست جوابمو نداد الانم شهرستانم چیکار کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با دوس شوهرت چرا رفتی؟بدون اجازه ؟؟

اره قضیه مال سه ماه پیشه خواهرم اومد خونمون کوچیکه گفتم بیا ببرمون بیرون بی حوصله یم جواب نداد بعدش دیدم با شاگردش رفتن دور دور منم ب دوستش گفتم اونم گفت فردا بیاین من میبرم 

درست میشه خدا بزرگه فقط کینه نداشته باش ازش بازم پیام بده واسه آرامش خودت گذشت کن

اخه پیام تبریک عید فرستادم خوند جواب نداد...الانم میترسم جواب نده غرورم له شه ...توروخدا برام دعا کنین برگرده 

اخه پیام تبریک عید فرستادم خوند جواب نداد...الانم میترسم جواب نده غرورم له شه ...توروخدا برام دعا کن ...

تو عقد هستین ، اره حق دارین اگه جواب نده خیلی بد میشه باید جواب پیامتون رو میداد اونم نباید زیاد لجبازی کنه باید یه واسطه بینتون بیاد اشتی بده اینجوری غرور شما خدشه دار نمیشه بهتره پدر مادر جفتتون گزینه خوبیه باهاش صحبت کنن اشتی تون بدن ...ان شالله حل بشه

یعنی تو بی اجازه همسرت با دوستش و خواهرت رفتین بیرون؟؟درست متوجه شدم عزیزم؟؟

بله درسته ....خیلی قضیه ها پیش اومد بعدش هی بخشید اما من قصدم خیانت نبود...الانم میگه تو خونه ابروم رفته نمیتونم سرمو بلند کنم 

اره قضیه مال سه ماه پیشه خواهرم اومد خونمون کوچیکه گفتم بیا ببرمون بیرون بی حوصله یم جواب نداد بعدش ...

وای کارتون درست نبوده هرچند میخواستین تلافی کنید یجورایی شوهرتون رو خراب کردین پیش دوستش آقایون خیلی حساسن تو این قضایا ان شالله همسرت اشتی کنه لج نکنه دیگه

بله درسته ....خیلی قضیه ها پیش اومد بعدش هی بخشید اما من قصدم خیانت نبود...الانم میگه تو خونه ابروم ...

من قصد قضاوت ندارم گلم ولی خب کار شما خیلی درست نبوده بلاخره مرده به غرور و غیرتش برخورده

به هرحال امیدوارم حل بشه مشکلتون

❤