2777
2789
عنوان

دلتنگشمم خیلی 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 19 پست
وای کارتون درست نبوده هرچند میخواستین تلافی کنید یجورایی شوهرتون رو خراب کردین پیش دوستش آقایون خیلی ...

فداتشم ولی یه نزدیکه ۲۵ روزه بهم زنگ نزده پیام نداده ازم سرد شده شاید دیگه منو نخاد بشدت دلتنگشم بنظرتون بهش پیام بدم ؟

بله درسته ....خیلی قضیه ها پیش اومد بعدش هی بخشید اما من قصدم خیانت نبود...الانم میگه تو خونه ابروم ...

حقیقتا تاحدودی حق داره همسرت واسه مرد سنگینه این کار شما من مردم میفهمم قشنگ نیت شما خیانت نبوده ولی گزینه خوبی انتخاب نکردی واسه تلافی حالا کاری که شده خدا کنه حل بشه قضایا شما هم فکر غرور اینا نباش ارزش داره واسه حفظ زندگیت غرورت شکسته بشه چون تاحدود زیادی مقصرین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فداتشم ولی یه نزدیکه ۲۵ روزه بهم زنگ نزده پیام نداده ازم سرد شده شاید دیگه منو نخاد بشدت دلتنگشم بنظ ...

نظر منو میخوای اره حتما پیام بده زنگ بزن چون تو این قضیه شما مقصری حالا کار ندارم قبلش همسرت چکارا کرده ولی اینجا شما مقصری سعی کن از دلش در بیاری ارزش داره بزار بفهمه قصدت خیانت نبوده قشنگ حرف بزن بگو دوسش داری قسم بخور گریه کن بزار بفهمه تاثیر داره بگو جبران میکنم بگو بازم از نیتت قصد بدی نداشتی خلاصه ارزش داره این کارا رو بکن اگر هنوزم حل نشد حداقل تو وظیفه تو انجام دادی عذاب وجدان نداری پس حتما انجام بده