2777
2789
عنوان

بیان بازی جرعت حقیقت🙈🤠

882 بازدید | 181 پست

بچه ها من سوال هارو آماده کردم هرکی هرچیو دوست داشت جواب بده 👇

۱_به کدام عضو بدن خودت علاقه داری و از کدام متنفر هستی؟

2_نفرت انگیز ترین عادت تو چیست؟

۳_بزرگترین حسرت زندگیت چیست؟!

۴_بدترین شوخی که باکسی داشتی چه بوده؟

۵_دردناک ترین تجربه جسمیت چه بوده؟

۶_عمیق ترین ترس زندگیت چیست؟

۷_احمقانه ترین اعتیاد یا وابستگی که داری چیست؟

۸_بزرگترین دروغ زندگیت چه بوده است؟

۹_آخری خوابی که دیدی چه بوده؟

۱۰_اسم عشقتو بگو!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۷ ،اعتیادبه نی نی سایت

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

چقد سوالا زیادن از دماغم خوشم میاد  

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

۶ خیانت

_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟  همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔

۱۰ : ندارم

۹ : خواب دیدم که تو یه مدرسه هری پاتر اینا بودیم بعد اسلایم بعنوان سلاح بود بعدش به گروه ما تهمت شیطانی بودن زدن وشک رو گروه ما و یکی دیگه بود  و چون خیلی مهم بود اسلایما رو گرفتیم رو به اسمون هر کدوم میافتاد یعنی شیطانیه بعدش اسلایما مثل لوبیا سحرامیز رشد کردن و مال گروه رقیبمون داشت میافتاد منم سریع رفتم یه گوشه و بعد بیدار شدم  

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌