2777
2789
عنوان

بیان بازی جرعت حقیقت🙈🤠

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 181 پست

6-ترس از جن

7-عادت دارم با سه تا بالشت بخوابم😑😑(یکی زیر سر، یکی تو بغل ، یکی بین پا)

8-یادم نمیاد😕اصولا دروغ مهمی نمی گم

9-خواب دیدم رفتم عروسی

10-عاشق نشدم ولی کراش دارم. اسم کراش هام👈علیرضا.محمد.رامین.سبحان(میدونم زیادن😅😂)

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

6-ترس از جن 7-عادت دارم با سه تا بالشت بخوابم😑😑(یکی زیر سر، یکی تو بغل ، یکی بین پا) 8-یادم نمیا ...

😂😂😂😂

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
نه   بیا درگوشم بگوووو نمیگم کسی 😅😅

😂😂😂😂😂😂😂😂

مردها که عاشق نمیشن 😂😂😂

پس من چطوری عشق پیدا کنم😅😅😅

اقا هستم زندگی را خیلی جدی نگیرید، چون در هر صورت از آن زنده بیرون نخواهید رفت.

۱.چشممودوس دارم ازاینکه ابروهام کمه چون بورم خوشم نمیاد

۲.ازاینکه میخوام حتمادرستی حرفموثابت کنم بیزارم که چرامهمه تلاش براثابت کردنم انگارطرف کیه

۳.قبل اینکه بدونم باباهاچجورین کلا پدرم فوت شد۴سالگی

حوصلم نیومدبرابقیش اخریش شوهرمه ن.ر.ی.م.ا.ن

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
6-ترس از جن 7-عادت دارم با سه تا بالشت بخوابم😑😑(یکی زیر سر، یکی تو بغل ، یکی بین پا) 8-یادم نمیا ...

خسته نباشی کراش دیگران رو هم احتکار کردی😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂 مردها که عاشق نمیشن 😂😂😂 پس من چطوری عشق پیدا کنم😅😅😅

😲😲😲کی گفتع نمیشن اتفاقا عاشق میشن 

چنتا چنتام میشن 😂😂😂

این جونی ... ارزویی بچگیام نبود خدایی🥺😔💔💔....
😲😲😲کی گفتع نمیشن اتفاقا عاشق میشن  چنتا چنتام میشن 😂😂😂

همین دیگه سهم من رو احتکار کردن بی وجدان ها این نیمه گمشده من کجاست😅😂😂😂

1-چشمامو دوست دارم و از شکم بدم میاد😁(فکر کنم شکم جزو اعضا حساب نشه😂) 2-درحد مرگ تو زمان گرسنگی غ ...

قسمت 4 غلط املایی داره

4-تو مهد کودک شلوار پسره رو می‌کشیدم پایین و بابچه ها بهش میخندیدیم(خیلی خجالت میکشم ولی بچه بودم دیگه😑)

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
همین دیگه سهم من رو احتکار کردن بی وجدان ها این نیمه گمشده من کجاست😅😂😂😂

وااایییی گمشده رفت وااای بی وجدان هااا سهم اینووو بیارین 

نگرد دیه نیس اب شد رف زمین🤣🤣🤣🤣

این جونی ... ارزویی بچگیام نبود خدایی🥺😔💔💔....
خواهر جان اینهمه کراش میخوای چه کنی

😅😂😂بخدا خودمم توش موندم😂

خسته نباشی کراش دیگران رو هم احتکار کردی😂😂😂

سلامت باشین😂😂😂