ابا زندگی ندارم از خاب ک بلند میشم همه فامیلام میاین خونه من هر روز ، میان باهم حرف بزننن منم از کارام میمونم حتی این اواخر میرم دنبال کارام اما اونا بی توجه ب من باهم حرف میزنن تا ساعت ۲ ک شوهرم بیاد هستن باز میرن باز هم غذا بخورن ساعتای ۴ میان تا شب ای خدا دیوونه شدم ولم نمیکنن هر روز هر روز چ خبره چ کار کنم باهاشون ک نیان تازه ایفون ک میزننن گاهی جواب نمیدم ک باز زنگ میزنن ب گوشیم ک کجایی بیا ما پشت در خونتیم حتی شده گاهی جایی بودم پیله کردن هی زنگ زدن ک بیا ک اخر مجبور شدم بیام توروخدا راه حل بدین 😩😩😭😭
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔