2777
2789

من با یکی در حال آشنایی بودم یکسال، بعد این اقا اواسط آشنایی ازدواج کرد و نگفت، من با پیج فیک چند تا از اقوامشون رو دنبال میکردم، و لایو روز عروسی این آقا رو خیلی خیلی اتفاقی دیدم،بعد ھم بھش گفتم و دعوامون شد آخہ سہ ھفتہ قبل از عروسی رفتیم با ھم پیتزا خوردیم، یہ ھفتہ قبل از عروسیش تولدش بود،،من براش کادو گرفتہ بودم اومد گرفت،  روز عروسیس کہ بعد از دیدن لایو بھش گفتم بھم گفت عاشق زنمم بھترینہ ، من کہ بہ عشقم رسیدم و تو برو یہ فکری بہ حال خودت بکن، من خیلی بھش خوبی کردم ولی کور بود،دو تا ازدواج ناموفق ھم این آقا داشتہ و بہ گفتہ دیگران خودش مقصر نبودہ زیاد، البتہ باباش اینطور میگفت

فکر نمیکنی خدا خیلی دوستت داشته؟ 

میتونستی تو جای اون عروس بدبخت باشی 

به زندگیت برس

به خودت. میدونم چه حسی داری 

اینکه یارو فکر کرده خیلی زرنگه و داره خوشحالی میکنه که میچوندت و خردت کرده 

ولی هر بنده ای خدا داره که خوب حواسش هست 

حتی اگر این یارو جواب این کارشو نبینه شک نکن، با این اخلاق گندی که داره روی خوشبختی رو نمیبینه 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طفلی زنش😢 خدا بهت رحم کرد خدا رو شکر کن

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        

عزیزم این هزارمین باره که این تاپیک رو میزنی .فراموشش کن این آدم ارزش فکر کردن نداره حتی ارزش ناراحتی و تنفر هم نداره .با این کارا فقط خودت رو نابود می کنی. با خودت این طوری نکن خدایی نکرده دیوونه میشیا

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
فکر نمیکنی خدا خیلی دوستت داشته؟  میتونستی تو جای اون عروس بدبخت باشی

امضات😍👌

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        

خدایا یه شوهرم بده به این که دست از سر اون سایز ۵ ایکس لارج برداره

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
فکر نمیکنی خدا خیلی دوستت داشته؟  میتونستی تو جای اون عروس بدبخت باشی  به زندگیت برس به ...

ولی اون خوشبخت شد، اون عوضی دو تا طلاق ھم داستہ قطعا این بار دخترہ رو خوشبخت میکنہ و خودش ھم بار آخر گفت خوشبختم و عاشق زنمم

طفلی زنش😢 خدا بهت رحم کرد خدا رو شکر کن

ولی اون خوشبخت شد، اون عوضی دو تا طلاق ھم داستہ قطعا این بار دخترہ رو خوشبخت میکنہ و خودش ھم بار آخر گفت خوشبختم و عاشق زنمم

ولی اون خوشبخت شد، اون عوضی دو تا طلاق ھم داستہ قطعا این بار دخترہ رو خوشبخت میکنہ و خودش ھم بار آخر ...

این حرفو زده مثلا تو رو بسوزونه اصلا از کجا میدونی شاید بخاطر خیانتکاری دو بار طلاق داشته!