2777
2789
عنوان

بچه ها شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 53 پست
من خودم شپش داشتم فقط با اسپند میره  با هیچ مرض دیگه ای نمیره فقط با اسپند  تو اینت ...

وای مرسی باشه

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
😭😭😭دارم میمیرم  موهام خراب نمیشه؟

فقط فقط روغن زیتون  بزن  مشما بکش روش بزار چند ساعت بمونه  بعد برو شونه ریز هست مخصوص شپش بکش  یک هفته تکرار کن همش میره

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تجربه من این بود که هر چقدر شامپو ضد شپش زدم فقط کمتر میشد ولی ریشه کن نمیشد فقط و فقط با اتوی مو درمانش کردم .به این صورت که باید مثل آرایشگرا که مو رو رنگ میکنن لایه لایه با اتوی مو بگری حرارت همه تخم ها و شپش ها رو نابود میکنه.شونه استیل لیندا هم تو دیجی کالا هست برای کندن رشک ها.

بهترين راه ايناييه كه ميگم. اول يه شب تا صبح موهاتو پر از سس مايوتز كن و با پلاستيك و حوله حسابي بپي ...

مرسی حتما امتحان میکنم 

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
فقط فقط روغن زیتون  بزن  مشما بکش روش بزار چند ساعت بمونه  بعد برو شونه ریز هست مخصوص ...

وای اره مرسی امتحان میکنم 

عزیزم تجربه من این بود که هر چقدر شامپو ضد شپش زدم فقط کمتر میشد ولی ریشه کن نمیشد فقط و فقط با اتوی ...

اخ اره این حرفتون رو خیلی شنیدم 

موی دخترم بلند بود اصلا کوتاه نکردم با اتوی مو هر هفته یکبار کشیدم یه ماهه درمان شد

وای اخجون امیدوارم منم بکنم بره