2777
2789
عنوان

بچه ها شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 53 پست

شپش بچه ها 😂😂😂

یه شامپو هست داروخونه ها دارن میگن هم چطور استفاده کنی از اون استفاده کن .

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟ازکجابایدبگیریم

والا از تو نت سرچ کردم شماره گذاشته بودن تماس گرفتم و سفارش دادم برام فرستادن از قم بود ....سرچ کن شمارش میاد بالا ما خانوادگی دو ماه اسیر بودیما...اما این قطره زود جواب داد

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
خوب میشه من ۳ سال پبش گرفتم اول از عطاری دارو گرفتم خوب نشد رفتم شامپو گرفتم سریع خوب شد ۲ بار زدم

اخ خدا کنه😕🤍

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
بعد از اینکه شامپو زدی باید همه ی لباسات رو باید بزاری تو آب داغ تا شپش ها بمیرن وگرنه فایده نداره

اره گذاشتم 

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
عزیزم من همه راهی امتحان کردم رفع نشد تاپیک زدم یکی بهم قطره ضد شپش  کیمیا را معرفی کرد تهیه کر ...

وای منم بکنم بلکه برن

من خودم شپش داشتم فقط با اسپند میره 

با هیچ مرض دیگه ای نمیره فقط با اسپند 

تو اینترنت بخون راهکارشو 

و ایتکه محش احتیاط بعد از استفاده موهاتو اتو کن

زندگيتو جوری بساز كه داستانش ارزش گفتنو داشته باشه :) ⚒🤍
من خودم هرکار کردم خوب نشد موهام بلند بود ازاخر رفتم کوتاه کردم شامپو میزنم که تمام بشه 

وای من میمیرم ک کوتاه کنم

بهترين راه ايناييه كه ميگم. اول يه شب تا صبح موهاتو پر از سس مايوتز كن و با پلاستيك و حوله حسابي بپيچونش. دوم بيدار كه شدي موهاتو با شامپوي مخصوص بشور. سوم با شونه ب مخصوص بذار يكي با دقت برات شونه كنه. چهارم با اتوي خيلي خيلي گرم موهاتو خيلي اتو كن

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
سلام يكى از دوستام هم خودش و دخترش هشت سال درگير بودن و همه ى راه ها رو رفته بودن  تا اينكه ى ...

وای منم امتحان باید کنم

نه بخدا همسایمون داشت بچه هاش سرشون رو با سرکه میمالید و سس میزد شب تا صبح میموند الان هم موهاشون خو ...

وای پس منم بزنم بلکه تموم شن راحت شم😭😭

بخدا مامانم میگفت نکنه از پوستتون درمیاد

الهی😂

آره کاملا مال دوران بچگیم بود اولین دفعه ک شامپو زدم رفع شد ولی هرچند وقت باید از اون شونش بزنی ب سر ...

اخ منم باید پس امتحان کنم

شپش بچه ها 😂😂😂 یه شامپو هست داروخونه ها دارن میگن هم چطور استفاده کنی از اون استفاده کن .

هعی هق گرفتم