2777
2789
عنوان

بچه ها شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 53 پست
من شامپو استفاده کردم از دکتر گرفتم بعدم تموم لباسهایی ک قبلا استفاده می‌کردم رو مامانم تو آب‌جوش شس ...

تموم شد کامل؟

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
یکی گرفتم امروز اولین بار زدم خداکنه خوب شم من که در حال سکته کردنم 

بعد از اینکه شامپو زدی باید همه ی لباسات رو باید بزاری تو آب داغ تا شپش ها بمیرن وگرنه فایده نداره

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سس مایونز و شونه مخصوص هر دفعه هم رفتی حموم تایید بزن بزار پنج دقیقه تو موهات بمونه بعد خوب موهات رو ...

امیدارم درست شه

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند

سلام يكى از دوستام هم خودش و دخترش هشت سال درگير بودن و همه ى راه ها رو رفته بودن 

تا اينكه ى لوسيون ضد شپش از داروخونه خريدن 

كه بايد هشت ساعت روى مو مى موند و بعد از هشت ساعت شسته مى شد

هزينه لوسيون براى هر نفر صد و بيست سى هزار تومن فكر كنم بود

ولى در كمال ناباورى بعد از هشت سال ريشه كن شدن

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
یعنی چطور ممکنه؟؟با اینهمه شستشو و حموم رفتن این مشکل پیش بیاد؟

از ی جا رفته بودیم از دوستم گرفتم

من خودم دو روزی گاهی روزی ی بار حمام بودم

تموم شد کامل؟

آره کاملا مال دوران بچگیم بود اولین دفعه ک شامپو زدم رفع شد ولی هرچند وقت باید از اون شونش بزنی ب سرت تا اگ چیزی تو سرت مونده بود هنوز بریزه

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد

وای چقدرشپش زیادشده ماهم خانوادگی گرفتیم درحال درمانیم باهرچی که میگن خوبه زدیم به سرمون پسرمم موهاش ...

وای خدا بدبخت شدم من که نمیتونم بتراشم

شامپو زیاد قوی نیست از داروخونه محلول نولایس بگیر ۶۰تومنه یکبار بزنیپودر میشن وتمام

اره اونم میگیرم