2777
2789
عنوان

دوست دختر قبلی شوهرم 😵

| مشاهده متن کامل بحث + 14768 بازدید | 520 پست
فدات بشم عزیزم چشات خوشگله  هم سنیم با دختره  ۲۱ سالمه

اسی بگم دوبارع بذار

ناراحت نمیشی؟

🖤السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤الســـــلام علیک یا ابا عبدالله ع🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی خودتم دوست پسر زیاد داشتی ک راجب گذشته شوهرت همه چیو میدونی خیلی اروپایی برخورد میکنی؟؟؟؟؟😁😁😁 ...

ن من یه دوس پسر ۱۵ سالگیم داشتم باهاش ۹ ماه حرف زدم اصلل همو ندیدیم بیرون فقط چت 

یدونم ۱۷ سالگی داشتم یه ماه حرف زدیم فقط 

میدونی چرا همه چیو میدونم؟ چون خیلی وابستش بودم میدونس ولش نمیکنم هرچی بودو نبودو میپرسیدم اونم میگفت 

زشت ترین دختر سایت هستم🤚
بچه ها ۲۲ صفحه زفت جلو دیگه نمیزارم عکس پر بازدید میشه همه میبینن

یہ بادیگع بزار دیگہ نزار😂

🖤السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤الســـــلام علیک یا ابا عبدالله ع🖤
اسی رک بگم شوهرت خیلی زشته😐حیفه تو 

😂😂😂 قیافه ک مهم نیست 

مهم شعور نداشتشه ولی زشت هم نیست معمولی به بالاست 

ب قران روانیم کرده ن شعور داره ن شخصیت نه درک 

زشت ترین دختر سایت هستم🤚

وضع مالیش خوبه؟

این مردایی که زن خوشگل دارن اعتماد بنفس میگیرن فکر میکنن خبریه که این خوشگله بله رو داده  هر غلطی دلشون میخواد میکنن.

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
ن من یه دوس پسر ۱۵ سالگیم داشتم باهاش ۹ ماه حرف زدم اصلل همو ندیدیم بیرون فقط چت  یدونم ۱۷ سال ...

همسر فعلیت یا دوست پسر دومت؟  

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
😂😂😂 قیافه ک مهم نیست  مهم شعور نداشتشه ولی زشت هم نیست معمولی به بالاست  ب قران روانی ...

اسی جواب بدہ

دوبارہ بزار