2777
2789
عنوان

دوست دختر قبلی شوهرم 😵

| مشاهده متن کامل بحث + 14768 بازدید | 520 پست

اسي من ميخوام عكستو ببينم از بس گفتن خوشگلي بزاررر 😭😭😭

هزار مرتبه شکرررررت ب خاطر هدیه ای ک‌بهم دادی تا آخر عمر مدیونتم خودت مواظبش باش تو روز تولد حضرت معصومه بی بی چکم مثبت شد ١٢تير صداي قلب كوچولوشو شنيدم الهي فدات شم آروم جونم خدایا خودت دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمییین😍 قلبای مچاله شده ی زیادی رو دیدم ک خدا نجاتشون داده خدایا عهدی ک تو سختی و ناراحتی باهات بستمو تو خوشی شادی نمیشکنم 🥺زمانی دستمو گرفتی و ارزومو براورده کردی ک از همه عالم و ادم بریده بودم شده بودم ی ادم تنها فقط ورد زبونم بود من ب دنیا اومد ک نحس بمیرم امیدی ب ادامه زندگی نداشتم مث هميشه دستمو گرفتي 😻و او خداوند ناممكن هاست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از بعد ازدواج من ک ندیدم حیانت کنه دیگه کرده من نفهمیدمو نمیدونم 

خودت رو بذار جای دختره، الان یهو شوهرت بیاد بگه من یکی از تو بهتر پیدا کردم تو رو طلاق میدم و با اون ازدواج میکنم چه حسی پیدا میکنی؟ این همون حس دوسدختر قبلیش به توعه 😑

گیریم شوهرت به تو دیگه خیانت نکرده باشه، ولی تو خودت کیسی بودی که باهات شوهرت به دوس‌دخترش خیانت کرده، من که اگه بفهمم یکی با من به کسی خیانت کرده اول پسره‌ی خیانتکار رو میذاشتم کنار چون قطعا به خودم هم خیانت میکنه دیگه قبح خیانت براش ریخته، بعد هم به دختره ثابت میکنم من هیچکاره بودم که مبادا آهش دامنم رو بگیره

خیانت وحشتناکه، چه وقتی به خودمون خیانت بکنن چه وقتی به وسیله ی ما به بقیه خیانت بکنن

نمیاد اصلا حرفم حالیش نمیشه بخوام صحبت کنم باهاش 

خودت تنها برو، مشاور میدونه در مورد شوهرایی که نمیان مشاوره چه راه حل‌هایی بده که بدون اومدن شوه ت به مشاوره مشکلاتت حل بشه

اخه میدونی شوهرم حیلی خانواده بدی داره تاپیکمو بخون  این ایرادان شخصیتی داره مثل گاو میمونه در ...

با مشاوره رفتن قرار نیست شوهرت رو درست کنی، قراره ببینی راه حل مشکلاتت با شوهرت و زندگیت چیه، حتما برو، حتما

بچه ها همه اونایی ک گفتین بمن خوشگلی مرسی از  همتون 😘😘😘 نمیتونم دونه دونه جواب بدم فدای همت ...

برای بار هزارم میگم بهت برو مشاوره، خیلیا با مشاوره رفتن زندگیشون از این رو به اون رو شده و خوشبختی رو از نزدیک دیدن

خودت هم خری هم گاو .چیکار به مردم داری

بتو چه..

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧