2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 63 پست
من سر کار میرم مشغولم وقتی از سرکار میام خسته میخوابم دیگه وقت ندارم غصه بخورم چرا ازدواج نکردم🤣

من زرنگ نیستم سره کار بتونم برم،باز تو از من جلوتری حداقل کار داری، خوش به حالت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی اعتماد به نفست پایینه ،یکم رو خودت کار کن ،ار ادمی میتونه کار کنه ربطی به زرنگی نداره

من لیسانس حسابداری دارم ولی عملی بلد نیستم حسابداری کار کنم،همه کار بلدی میخوان و سابقه،اصلا نمیدونم کجا برم سره کار

من لیسانس حسابداری دارم ولی عملی بلد نیستم حسابداری کار کنم،همه کار بلدی میخوان و سابقه،اصلا نمیدونم ...

حسابداری خیلی رشته ی خوبیه ،دوستم با بهترین رتبه مهندسی نرم افزار یکی از دانشگاه های تیپ ۱ قبول شد ،بعد فارغ التحصیلی دید هیچی براش کار نیس .رفت پیام نور شهرمون حسابداری خوند ،یکسال بعد فارغ التحصیلی بانک قبول شد ،تو ازمون استخدامی ،بانک رفاه

به به عالیه که،موفق باشی عزیزم،منم یه کاری اینجوری داشتم واسه ازدواج اصلا عجله ای نداشتم،حق داری عجل ...

🤣🤣🤣🤣به نظر من شاغل بودن و نبودن ربطی به عجله نداره ،به خدا هر کی عجله کرده پشیمون شده

خیر😑😐 من خودم متاهلم- دوستای من ک مجرد هستن بیشتر به فکر مسافرت رفتن و درآمدزایی هستن و سرمایه گذا ...

بنده خودم هم متاهل هستم و دارای فرزند..اتفاقا مسافرت هم که میخوام برم با خانواده لذتش به مراتب بیشتره تا مجردی ..و شاید باورت نشه درست از زمانیکه ازدواج کردم پس انداز و سرمایه گذاری رو شروع کردم

من لیسانس حسابداری دارم ولی عملی بلد نیستم حسابداری کار کنم،همه کار بلدی میخوان و سابقه،اصلا نمیدونم ...

سی دی آموزشی دو تا نرم افزار هلو و آفیس رو بگیر نگاه کن تمرین کن یاد میگیری بقیه اش رو هم بعد از استارت کاری یاد میگیری

ببین گلم برادر زاده من صرع داره بخاطر همین تموم خواستگاراشو رد میکنه الان ۲۷سالشه ما ک دلیلش و میدونیم  ولی داره ادامه تحصیل میده میگه اصلا دوست ندارم ازدواج کن با اینکه بقول برادرم آرزوشه...منظورم اینه همه چی بستگی ب طرز برخورد تو داره ک ب دیگران اجازه دخالت بدی یا ن طوری رفتار کن ک انگار خوشبخت ترینی ب ازدواج فکر نمیکنی 

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏