2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 63 پست
عزیزم بعد موفق بوده ازدواجت؟ 

خدارو شکر خوبه زندگی بالاپایین داره یه جاهایی ناراضی ام ولی یه جاهایی خوبه 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیخیال ازدواج؟ یا حرف مردم؟ 

بیخیال حرف مردم ،ازدواج میکنم ولی در صورتی که اون شخص مورد نظرم پیدا بشه ،وگرنه تنهایی رو تا اخر عمر انتخاب میکنم ،مگه مجردی مشکلش چیه؟؟؟نه دغدغه حرف خونواده ی شوهر داری نه استرس راحت داری زندگیت میکنی ،وقتش که برسه خودش جور میشه.من واقعا افکارم نسبت به یک سال قبل هم خیلی عوض شده.

ببخشید جوونی کردن از نظر شما یعنی داشتن دوستهای زیاد. از جنس مخالف؟

خیر😑😐 من خودم متاهلم- دوستای من ک مجرد هستن بیشتر به فکر مسافرت رفتن و درآمدزایی هستن و سرمایه گذاری واسه کارهاشون 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
تا وقتی خودت میخوای دیگران برات تصمیم بگیرن همین آشه و همین کاسه - رفیقای من ۳۳/۳۷ سالشونه میگن هنوز ...

من 18 سالمه دلم میخاد ازدواج کنم از این مشکلات نجات پیدا کنم

ی آدم غیر معمولی ک دوست نداره فضولی کنید تو کارش
من 18 سالمه دلم میخاد ازدواج کنم از این مشکلات نجات پیدا کنم

مشکلات حرفا؟؟؟ بعد ازدواجم یجور دیگه حرف هست

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

به نظر بنده اگر فردی تلاشگر و پیشرو باشه و دنبال پیشرفت های زیاد از قبیل تحصیلات تا مقطع دکترا یا یاد گرفتن تخصص های متعدد، باشه حالا چه پسرش چه دخترش . دورتر ازدواج کنه بهتره ...اما اگر بخواد عمر خودش رو صرف خوشیهای گذرا و دوستی های مختلف با این و اون بکنه هر چی زودتر ازدواج کنه بهتره