2777
2789
عنوان

ازدواج

560 بازدید | 63 پست

سلام بچه ها،من چند روز دیگه تولدمه میشه 28 سالم،ازدواج نکردم،یه استرس وحشتناک و حال بدی اومده سراغم، حرفای اطرافیان،نگاهشون به سنم،به ازدواج نکردنم🙁به نظرتون چی کار کنم حالم خوب شه؟همش این فکر تو سرم میچرخه که دیگه با این سن ازدواج نخواهی کرد

ازدواج خوشبختی نیست

تغییر سبک زندگی هست

دهن مردم هم همیشه بازه

بخاطر مردم ازدواج نکن

بخاطر علاقه و عشق و تغییر سبک زندگیت ازدواج کن تامام

لِذَت بَخشْ تَرين اِنتِخاب زِندِگيمْ توُییٖ همسرجان...♡ 

متولد ۷۰ از نظر من هنوز بچس 

۷۲ ک جای خود داره

مجردی و تو خوش بگذرون

ب وقتشم ی شاهزاده با اسب سفیدش میاد 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا وقتی خودت میخوای دیگران برات تصمیم بگیرن همین آشه و همین کاسه - رفیقای من ۳۳/۳۷ سالشونه میگن هنوز جوونی نکردیم

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

هیچ ربطی نداره

دختر خاله من31 سالگی چنان ازدواجی کرد که همه انگشت به دهن موندن

الان هم ماه عسل رفتن پاریس عکس میفرسته برامون

من خیلی خوشبختم به تمام خواسته هام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍

نه بابا

الان همکارای من سی سالشونه دارن تخصص میخونن

تازه به فوقم فکر میکنن بعد ازدواج

اصلا هم براشون سن مهم نیست

صدای خنده خدا را می شنوی؟!دعایت را شنیده.به آنچه محال میپنداری میخندد.باور داشتم و با لطف خدای مهربونم تونستم بدستت بیارم.مخاطبم کسی نیستا!اشتباه نکنید.رشته تحصیلیم رو میگم😍. وقتی زندگی کسی رو نجات میدی😷 و حس میکنی خدا خواسته که تو وسیلش برای نجات جان آدما باشی میشه بهترین اتفاق زندگیت❤🤩💐

ازدواج یه انتخابه نه یه مرحله که مجبور باشی ازش رد بشی 

بخدا اینا فقط واسه ما خانوما انقد مهمه درصورتی ک اقایون تا ۵۰ سالگیم ازدواج نکنن مثل خانوما تو چشم نیستن چرا اجازه باید بدی اصلا کسی ت زندگیت دخالت کنه؟ نگاهای ادمام برات مهم نباشه بخدا هرکاری بکنی این مردم یه چیزی میگن و یجور قضاوت میکنن واسه خودت زندگی کن ..اینم بدون ازدواج تنها راه خوشبخت شدن نیست و اینکه ممکنه یکی تو ۱۵ سالگی شریک زندگیشو پیدا کنه یکی تو ۴۰ سالگی و هردوهم خوشبخت باشن.ازدواج نکردن هم خیلی بهتر از ازدواج ناموفق 

کاش همه مث شما نگاه میکردن

😁خودمم ۷۴ ام 😂فکنم واسه همونه

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

تا وقتی خودت میخوای دیگران برات تصمیم بگیرن همین آشه و همین کاسه - رفیقای من ۳۳/۳۷ سالشونه میگن هنوز ...

دست خودم نیس، حرفاشون آزارم میده،آفرین به دوستای شما کاش منم دیدم عوض شه