2777
2789
عنوان

بچه هاتون چند ماهگی دندون دراوردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 31 پست
من پسرم تو ۸ ماهگی دراورد  دکترم بردمش گفت هیییییچ مشکلی نداره تا ۱۳ ماهگز فرصت داره اگه از ۱۳ ...

دختر من روزی که ۱۳ ماهش شد اولین دندون رو در اورد 

هر وقت تایپک میزنم معنی اسم دخترمو میپرسن محیصا یعنی برگزیده. 

پسر منم ۸ ماهشه دندون درنیاورده 

بهمن ماه بردمش چکاپ خوب بود همه چیز دیگه نبردم تا هفته اینده دکترش بیاد ببرم ببینم چه خبره

خیلی وقته میخزه کل خونه رو 

جدیدا سعی میکنه چهار دست و پا بره ولی باز نشستنش مستقل نهایتش دو دقیقه ست باید هواشو داشت چپه نشه..

نگران میشم گاهی بابت این مسایل

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه میدونم والا  انقدر مادرشوهرم گیر میده همش میگه بچه های من ۶ ماهگی دراوردن همشون  ماما ...

ولش کن

برات مهم نباشه

ان شاالله تنش سلامت باشه.این چیزا اهمیت نداره

صدای خنده خدا را می شنوی؟!دعایت را شنیده.به آنچه محال میپنداری میخندد.باور داشتم و با لطف خدای مهربونم تونستم بدستت بیارم.مخاطبم کسی نیستا!اشتباه نکنید.رشته تحصیلیم رو میگم😍. وقتی زندگی کسی رو نجات میدی😷 و حس میکنی خدا خواسته که تو وسیلش برای نجات جان آدما باشی میشه بهترین اتفاق زندگیت❤🤩💐

استاتر از من به تو نصیحت واسه دندون هاش نگران نباش 

من خیلی نگران بودم و الکی به خودم و دخترم استرس وارد کردم 

الان متوجه میشم که واقعا الکی حرص خوردم 

من یک سالگیش به توصیه دکترش شربت کلسیم کر دادم بهش 

هر وقت تایپک میزنم معنی اسم دخترمو میپرسن محیصا یعنی برگزیده. 
نشسنتش چطوره؟مدت طولانی مستقل میشینه؟

ببین اگه پیشش بشینم باهاش بازی کنم اسباب بازی بدم دستش اره ولی بعضی وقتا تعادلشو از دست میده میوفته از پشت میوفته 

حالت عادی و تنها باشه بشونمش حوصلش نمیکشه ، میرم تو اشپزخونه میام میبینم واسه خودش سینه خیز شده میره بازی😆