2777
2789
عنوان

بچه هاتون چند ماهگی دندون دراوردن؟

1535 بازدید | 31 پست

میشه بگید 

پسرمن تو هشت ماهه هنوز درنیاورده

رشد قد و مو و دورسرش خوبه ولی دندون نداره🙁

هر روزم مادرشوهرم گیر میده درنیاورد درنیاورد😬 

دیر کرده ینی پسرم؟ اینماه میبرمش دکتر بپرسم

۶ ماه ونیم

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه عزیزم طبیعیه

من بچه دیدم تا 10 ماهگی دندون در نیاورده

نگران نباش

هر بچه ای یه طوریه

صدای خنده خدا را می شنوی؟!دعایت را شنیده.به آنچه محال میپنداری میخندد.باور داشتم و با لطف خدای مهربونم تونستم بدستت بیارم.مخاطبم کسی نیستا!اشتباه نکنید.رشته تحصیلیم رو میگم😍. وقتی زندگی کسی رو نجات میدی😷 و حس میکنی خدا خواسته که تو وسیلش برای نجات جان آدما باشی میشه بهترین اتفاق زندگیت❤🤩💐

بچه هت باهم فرق میکنن هرچی دیرتر درآره دیرتر خراب میشه 

پسرمن خیلی زود درآورد ولی دخترعموش یک سالگی بود

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

اشکال نداره دیر در بیاره بهتره

پسرمن۷ماهگی

دخترخواهرشوهرم۱۰ماهگی

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  
دوماه یبار واسه چکاب میبرمش  میمرسم حتما

من پسرم تو ۸ ماهگی دراورد  دکترم بردمش گفت هیییییچ مشکلی نداره تا ۱۳ ماهگز فرصت داره اگه از ۱۳ به بعد درنیاورد اونموقع باید نگران باشی

چه پیچیده  و درهم گره خورده درونم...
بچه هت باهم فرق میکنن هرچی دیرتر درآره دیرتر خراب میشه  پسرمن خیلی زود درآورد ولی دخترعموش یک ...

دقیقا 

پسرم ۶ ماهگی در اورد خیلی زود دندون هاش خراب شد 

دخترم ۱۳ ماهگی در اورد خدا رو شکر دندوناش خوبن

هر وقت تایپک میزنم معنی اسم دخترمو میپرسن محیصا یعنی برگزیده. 
نه عزیزم طبیعیه من بچه دیدم تا 10 ماهگی دندون در نیاورده نگران نباش هر بچه ای یه طوریه

چه میدونم والا 

انقدر مادرشوهرم گیر میده همش میگه بچه های من ۶ ماهگی دراوردن همشون 

مامان منم یادش نیس من کی دراوردم ببینم شاید بپرسم به خودم رفته🙄 اخه همه چیش شبیه خودمه 

یدفعه از دکترش پزسیدم گفت تا یسالگی وقت داره 

هر بچه ای یه جوره نگران نباش اصلا 

پسرمن از ۶ماهگی دراورد الان یکسالو دوماهشه داره کرسی هاشو درمیاره 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا