فقط حوصله ام سر رفته مگه نه چیزی از جادو جنبل بلد نیستم
بر روی بوم زندگی، هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست، تقـدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رســم کن، تصویررا باور نکن خالق تو را شاد آفرید، آزاد آزاد آفرید پرواز کـن تا آرزو، زنجیر را باور نکن
خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
اگه داخل خیابون کسی به شما دست زد،شروع کنید به جیغ و داد کردن اون مرد رو بزنید،،جدی میگم،از هیچی نترسید ! باید بگه به چه حقی دست به بدن شما زده این ازار خیابانی برای همه ی ما اتفاق افتاده و من از شما میخام به هیچ عنوان سکوت نکنید💛دلتنگ خنده هام و حسرت یک اتفاق خوب
از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسختترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟ گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞 به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃. بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن هستش 🤗🤗🤗
ای دختر صحرا نیلوفر 🌾میشه برای رسیدن به آرزوهام و حل شدن مشکلاتم برام دعا کنید🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 دنیا دیگه مثل من نداره🐚🌺 Sahra 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسختترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟ گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞 به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃. بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن هستش 🤗🤗🤗
تو خانه داری بچه داری با شوهرت مشکل داری مامانت بیماریداره
بر روی بوم زندگی، هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست، تقـدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رســم کن، تصویررا باور نکن خالق تو را شاد آفرید، آزاد آزاد آفرید پرواز کـن تا آرزو، زنجیر را باور نکن