2777
2789
عنوان

جراحی صفرا

97 بازدید | 4 پست

کیا انجام دادند بیان از تجربیاتشون بگن لطفا من هفته دیگه جراحی دارم لطفا اگه چیزی میدونید بیاین بگین

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم
من انجام دادم ولی نمیدونم چی بگم مثلا 🙄 

اینکه سخت بود بعداز جراحی درد داشتی یا نه؟ حالت‌های بعدت رو بگی ممنون میشم

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه سخت بود بعداز جراحی درد داشتی یا نه؟ حالت‌های بعدت رو بگی ممنون میشم

نه سخت نبود من لاپاراسکوپی شدم دوتا بخیه زیر سینم دوتا تو نافم و دوتا دونه با فاصله روز پهلو راستم بخیه بود در کل 6 تا دونه وقتی به هوش اومدم فقط بخیه زیر سینم درد داشت فردای عملمم مرخص شدم سه روز بعدم پانسمانش برداشتم هفته بعدم بخیه ها کشیدم تا یه مدت کوتاه فقط سوزش خیلی کم حس میکردم 

نه سخت نبود من لاپاراسکوپی شدم دوتا بخیه زیر سینم دوتا تو نافم و دوتا دونه با فاصله روز پهلو راستم ب ...

مرسی عزیزم