2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

۲۰۰ گرم مرغ چرخ شده (۴ تیکه مرغ بود ۲ تیکه سینه ۲ تیکه ران چرخ کردم) ، ۲۰۰ گرم گوشت گوساله چرخ شده ، ۲۰۰ گرم پیاز رنده شده با آبش ، نوک قاشق چای خوری فلفل و زردچوبه ، یه قاشق چای خوری فلفل سیاه به خاطر گوشت بیشتر ریختم ، نوک قاشق چای خوری زعفران دم کردم ریختم البته یخ کوچیک انداختم آب شد رنگ گرفت ریختم ، یه قاشق هم آبلیمو به خاطر مرغ ، بعد ریختم تو تابه رژیمی همه جاش پهنش کردم بعد زیرشو زیاد کردم یکم جمع شد آب انداخت بعد زیرشو کم کردم ولی نه خیلی ، گذاشتم آبش کشیده بشه و بپزه بعد برش زدم روغن ریختم یکم با کره گذاشتم سرخ بشه بعد پشت و رو کردم اونورشم سرخ بشه ، بعدا هم بازم کره اضافه کردم وقتی دیدم کره جذب شده  ، کباب هارو برداشتم گوجه رو دونصف کردم تو همون تابه با حرارت کم و با در باز سرخش کردم ، حرارت خیلی خیلی کم نباید باشه وگرنه خشک میشه

تو یخچال مونده بود خواستم گرمش کنم دوباره یکم سرخش کردم با روغن و کره خوردیم اینبار بهتر بود خوشمزه بود چون 

نوک قاشق چای خوری زعفران رو یه یخ کوچیک انداختم روش تا آب بشه و رنگ بگیره بعد بهش یکم آبلیمو کره اضافه کردم ریختم روی کباب ها ، زرد رنگ شد ، حرارت رو یکم زیاد کردم آبش خشک بشه بعد کم کردم یکم سرخش کردم 

کلا برای کباب ها خوبه مخلوط کره آب شده و زعفران دم کرده و آبلیمو آخر سر بزنی با قاشق یکم بریزی پشت و روش یا با فرچه روغن بزنی پشت و روش 

من چون زیاد بود دیگه ریختم همینجوری گرمش کردم  ولی خوب بود قشنگ رفت داخلش طعم گرفت آبدار شد 

خوبه اینجوری زعفران دم کرده و کره آب شده و آبلیمو آخر سر بریزی که طعم و رنگ بگیره بیشتر و بذاری بخار کنه ، و کباب ها آبدار هم بشه ، خواستی آخر سر که خاموش کردی هم با فرچه پشت و روش بزنی