2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۲۰۰ گرم مرغ چرخ شده (۴ تیکه مرغ بود ۲ تیکه سینه ۲ تیکه ران چرخ کردم) ، ۲۰۰ گرم گوشت گوساله چرخ شده ، ۲۰۰ گرم پیاز رنده شده با آبش ، نوک قاشق چای خوری فلفل و زردچوبه ، یه قاشق چای خوری فلفل سیاه به خاطر گوشت بیشتر ریختم ، نوک قاشق چای خوری زعفران دم کردم ریختم البته یخ کوچیک انداختم آب شد رنگ گرفت ریختم ، یه قاشق هم آبلیمو به خاطر مرغ ، بعد ریختم تو تابه رژیمی همه جاش پهنش کردم بعد زیرشو زیاد کردم یکم جمع شد آب انداخت بعد زیرشو کم کردم ولی نه خیلی ، گذاشتم آبش کشیده بشه و بپزه بعد برش زدم روغن ریختم یکم با کره گذاشتم سرخ بشه بعد پشت و رو کردم اونورشم سرخ بشه ، بعدا هم بازم کره اضافه کردم وقتی دیدم کره جذب شده  ، کباب هارو برداشتم گوجه رو دونصف کردم تو همون تابه با حرارت کم و با در باز سرخش کردم ، حرارت خیلی خیلی کم نباید باشه وگرنه خشک میشه

تو یخچال مونده بود خواستم گرمش کنم دوباره یکم سرخش کردم با روغن و کره خوردیم اینبار بهتر بود خوشمزه بود چون 

نوک قاشق چای خوری زعفران رو یه یخ کوچیک انداختم روش تا آب بشه و رنگ بگیره بعد بهش یکم آبلیمو کره اضافه کردم ریختم روی کباب ها ، زرد رنگ شد ، حرارت رو یکم زیاد کردم آبش خشک بشه بعد کم کردم یکم سرخش کردم 

کلا برای کباب ها خوبه مخلوط کره آب شده و زعفران دم کرده و آبلیمو آخر سر بزنی با قاشق یکم بریزی پشت و روش یا با فرچه روغن بزنی پشت و روش 

من چون زیاد بود دیگه ریختم همینجوری گرمش کردم  ولی خوب بود قشنگ رفت داخلش طعم گرفت آبدار شد 

خوبه اینجوری زعفران دم کرده و کره آب شده و آبلیمو آخر سر بریزی که طعم و رنگ بگیره بیشتر و بذاری بخار کنه ، و کباب ها آبدار هم بشه ، خواستی آخر سر که خاموش کردی هم با فرچه پشت و روش بزنی