2777
2789

سلام بچه ها مامان من ده روز پیش خورد زمین لگنش شکست عمل شده آوردیمش خونه حالا رو تخت خوابیده ولی پدر هفت جدم در اومده شب و روز بالای صد بار صدام میزنه پام و جا به جا کن شب تا صبح خواب ندارم روانی شدم دیگه بخدا وزنش بالاست جا به جا کردنش خیلی خیلی سخته مثلا رو تخت کج میشه نه تودش میتونه خودشو صاف کنه نه من میتونم بخدا خیلی خیلی سخته😭😭😭😭😭حالا میخواستم بدونم نظرتون چیه رو زمین بخوابه احساس میکنم زمین بخوابه آدم راحتتره تا رو تخت کمتر شاید اذیت بشیم حداقل منم کنارش میخوابم که صدام زد دیگه باز مجبور نشم بلند شم خبر مرگم یا نمیشه باید حتما رو تخت بخوابه؟یکی راهنماییم کنه خواهشا

زمین سفته الان بجای اینکه ب فکر خودت باسی بفکر اون باس این روزا هم میگذره اونم خیلی پاشده شیر داده بهت نصف شبی خیلی اذیتش کردی

دوتا پیشی ناز دارم که اسمشون پت و مت پروفایل عکس پت 😍😍 کپی همن مربی رقصم عاشق همسرمو زندگیم ❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم...الهی خیلی ناراحت شدم واقعا هم خودش اذیته هم تو اذیت میشی باهاش...یه کاری کن یه تماس با پزشکش بگیر ببین میشه رو زمین بخوابه؟اگه نمیشه هم تو بخواب رو زمین کنار تختش یا یه تخت بزار بخواب کنار تخت مامان...میدونم سخته ولی میگزره عزیزم😍💜

خداکنه همه مادرا سالم باشن.😢

عمل کردن پروتز گذاشتن یا پیچ؟ 

عمل سختیه حتما باید روی تخت باشن 

چون وزنشون بالاست بیشتر راه برن که آمبولی نشه 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
زمین سفته الان بجای اینکه ب فکر خودت باسی بفکر اون باس این روزا هم میگذره اونم خیلی پاشده شیر داده ب ...

میدونی چیه تو الان گرفتی تو تختت لم دادی خیلی راحت میتونی نصیحتم کنی جای من نیستی که بتونی بفهمی من چی میگم خو معلومه که باید بهم شیر میداد نکنه انتظار داشتی وقتی نوزاد بودم خودم به خودم شیر میدادم بعد نوزاد چند کیلویی و با زن صد کیلویی مقایسه میکنی

گناهه رو زمین کمرش خشک میشه اگه وضعتون بدنیس پرستار بگیر

آخه تختش هم سفته مثل زمین دوستم میگه من بابام و تشک مواج گرفتم گذاشتم زمین میگه رو زمین خیلی راحتتره منم تشک مواج بگیرم بهتر نیست تخت هی باید بلند بشی هی بشینی پدرم در اومده بخدا حرف یه روز دو روز نیست که بعد مامانم دیابتی هست ممکن حتی شش ماه زک سال زمان ببره تا خوب بشه😭😭

میدونی چیه تو الان گرفتی تو تختت لم دادی خیلی راحت میتونی نصیحتم کنی جای من نیستی که بتونی بفهمی من ...

ن عزیزم من لم ندادم متاهلم و کلی کار دارم مطمعن باش وقت تدازم حتی بخوابم

دوتا پیشی ناز دارم که اسمشون پت و مت پروفایل عکس پت 😍😍 کپی همن مربی رقصم عاشق همسرمو زندگیم ❤
نمیشه نیروی کمکی یا پرستار بگیرین ؟ مثلا 8 ساعت توی روز ؟ 

تو فکرش هستم امین کار و کنم فردا زنگ میزنم شرکت خدماتی پرستار میگیرم چون واقعا در توان من نیست دیگه بقیه خواهر برادرها اصلا نمیان فقط در حد سر زدن که اونم بدرد لمه هاشون میخوره انگار با سر زدن چه کمکی دارن میکنن

2790
2778
2791
2779
2792