2777
2789
عنوان

درمان سینوزیت

25529 بازدید | 39 پست

سلام دوستان 

من آسم و آلرژی دارم و همیشه تنگی نفس و سرفه و خس خس سینه همراهمه الان چندماهه درگیر گلو درد و گوش درد و سوزش و خارش گلو و آبریزش بینی و خلط های شدید و مشکل در بلعیدن حتی قورت دادن آب دهن دارم چندین ماهه درگیر تست و سی تی اسکن و دکتر و آنتی بیوتیک های قوی هستم ولی هیچ فرقی نکردم

رفتم دکتر گوش و حلق و بینی گفتم شاید بخاطره لوزه هام باشه ولی دکتر گفت برای سینوس هات هستش عفونت کرده 

دوستان راهی هست برای خوب شدن؟ 

داروهای شیمیایی زیادی میخورم و هیچکدوم اثری نکرده دکتر طب سنتی هم میترسم برم دوباره یک عالمه دارو بهم بده و اونم بی فایده باشه چون داروی شیمیایی وقتی اثری نکرده فکر نکنم سنتی اثری کنه

بنظرتون چجوری درمان کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مونته لوکاست بهت نداد برای من خیلی تاثیر داشت

چرا خیلی دارو بهم دادن من الان چندماهه دارم دارو میخورم

لینوکین دادن مونته لوکاست آزیترومایسین سفیکسیم دیفن هیدارمین آنتی هیستامین سیتریزین و یک سری داروهای دیگه که یادم نیست الان 

با دوتا اسپری واسه بینی با یک دونه برای دهان

من سینوزیت دارم یه مدت خیلی شدید شد و عفونت کرد با بخور بابونه و روغن بنفشه (پایه کنجد) خیییییلی خوب شد

بخور بابونه یه روز درمیون و روغن بنفشه هر شب یه قطره ریختم توی بینی و آب نمک هم قرقره کردم

یکی از فامیلامونم سردرد سینوسی داشت دکتر بهش روغن بنفشه (پایه کنجد) داد

البته مشکل شما شاید متفاوت باشه

توی اینترنت سرچ کن اینا رو، بخور خیلی موثره

شاید خیلی‌ها ندونن، ولی سقط جنین از لحظه‌ی تشکیل نطفه حرامه و دیه داره... چون قتل یک انسانه! در شرایط خیلی خیلی خاصی اجازه‌ی سقط میدن... بچه‌هاتون رو نکشید...
من سینوزیت دارم یه مدت خیلی شدید شد و عفونت کرد با بخور بابونه و روغن بنفشه (پایه کنجد) خیییییلی خوب ...

دارم روغن بنفشه بر پایه کنجد رو چیکار باید کنم باید بخور بدم یا بریزم تو بینی؟

یه چیزی بهت میگم ، همسر من این کار رو انجام داد و الآن بیش از یک ساله که دیگه سینوزیتش اذیت نمیکنه 

اگه انجام دادی و خوب شدی برای سلامتی تو دلیم دعا کن

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚