2777
2789
عنوان

فمینیست

414 بازدید | 64 پست

بیاین امشب درباره ی فمینیست حرف بزنیم 

فمینیست یعنی براری زن و مرد 

نه زن سالاری نه مرد سالاری و نه دشمنی با مرد 

به نظرم هیچ چیز توی دنیا جنسیت نداره. نه لباس، نه لاک، نه آرایش نه هیچ چیز دیگه ای 

همه ی اینا سلیقه ای هستن (به نظرم من) 

من می‌پسندم. شاید شمایی که اینو می‌خونین دوست داشته باشین. به نظرتون احترام میزارم. 

احساس میکنم هر مرد کامل و باشعوری فمینیست هست. حالا چرا؟چون خود اون مرد یا خواهر یا یک مادری داره که این رفتار های مرد سالاری داره اونارو اذیت میکنه و بال های اونارو بسته. یه مرد عاقل یا حتی یه آدم عاقل راضی به ناراحتی و زنجیر شدن بقیه نیست چه برسه که اون آدم مادر و خواهر یا حتی زن و دختر خودش باشه. 

واژه ی غیرت. جای غیرت با تعصب عوض شده. کدوم غیرت انسانی اجازه میده یه دکتر بچه کشته شه به جز تعصب؟؟.؟ 

و ما زنا. زن ها در طول تاریخ ببخشید اینو میگم خودشونو نوکر مردا میدونن. حاضرن خودشونو عوض کنن به خاطر مردا در صورتی که مرد ها این کارو نمیکنن. و خیلیاتون الان فوش میدین به منی که از جنس خودتونم به خاطر اینکه روی باور مادر بزرگان موندین

ببخشید طولانی شد. 

جهانبرابری#  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زن.برابرمرد#  

مرد.برابرزن#  

زن=# مرد

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

کاملا موافقم 👍خوشحالم افرادی مثل من فکر میکنن

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙

با احترام در جملات اولیه فمنیست رو به جای فمنیسم به کار بردید.

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

من مخالفم 

ا حقوق زنان دفاع میکنم 

چون خودم و مامانم قربانی بی عدالتی هستیم 

ولی فمینیست نیستم 

و نمیخوام ک باشم 

اگر نظرتون مخالفه ریپلای نکنید 

بحثی ندارم 

فقط نظرم و عقیدم رو گفتم

خدافظ

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤