2777
2789
عنوان

فمینیست

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 64 پست

افرین. اما این سایت پره از کسایی ک حتی متوجه نمیشن حقشونه ی چیزایی ب بقیه هم انگ میزنن 

مثلا توو همین سایت، ب من گفتن همسرت مرد نیست چون بهت حق طلاق داده!! اینا مغزشون زنگ زده. برابری حقوق رو متوجه نمیشن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

چقد دوس دارم الان پفک بود چیپس بود کرانچیییی بود😭

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا باحرفات موافقم اصلا کل ریشه مشکلات ازخود جنس زن هست

ازدم ارزوشونه بجشون پسرشه تا براشون ولیعهدباشه😒

پیش فامیل عزیزشن پیش جاری سربلندشن و...

کسی که خودش به جنس خودش ارزش نمیده هرچی بیادسرش حقشه

پسردارم شدن انگارمالکش هستن 

درست میگی. دفاع از حقوق و شخصبت زنان یعنی این‌ ولی خود فمنیست ب عنوان یک ایدیولوژی، تندرو هست. و من نمیپسندم‌ ولی با اینایی ک گفتی موافقم. دقیقا پدر من خودش همیشه فکرش فمینیست متعادله و من رو هم اینحوری تربیت کرده. همسرمم همینطوره

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

ی سری چیزارو باهات موافقم ولی اینکه میگی لباس و لاک و اینچیزا جنسیت ندارن ی موجیه ک دارن میندازن ب جون جامعه واسه اهدافشون کاملا باهاش مخالفم

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
یعنی مرد لاک بزنه؟

لاک بزنه رژ بزنه دامن بپوشه ارایش کنه و شهرو قشنگ کنه 😄🌈

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
شما هم اگه نظرت مخالف بود میتونستی حرف نزنی😝

شما استارتر تاپیکی ک تعیین کنی ؟ 

استارتر نگفته فقط هم عقیده هام 

پس لطفا سکوت

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
بایست تو اکسو کیه

سهون جوجه 😂✨تو کی ؟ 

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙