2777
2789
من دلم تنگ شده برا سحری هایی که تو اشپزخونه با لامپ هود چایی تو لیوان بزرگ دسته دارم با چایی کیسه ای ...

من تا اذان بیدار بودم فیلم میدیم 

میخوردم

میچریدم😂😂😂

اخی بعد دم افطار میفتادم گوشه خونه هم میگفتن ربنا من اندازه جت اماده افطار میشدم خیلی دلم تنگ شده بود 

از شانس گندم نمیتونم اولاش رو بگیرم😐😭😭💔

ای خودا 

از همه بهتر افطاری دعوت بودن بود که کزونا گند زد توش 

ولی هنوزم خوبه ماه رمضون اخ گقتی بامیه دلم خواست

کاش عاشق مهدی(عج) بودن مد میشد💔        کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون...😎               ماهیم تا خورشید هست رهبر راهمون..          در هیچ اساس نامه ای،حق تماشای زیبایی تو بانو به رسمیت نشاخته شده است! خیالت تخت           تحریم کن چادر بکش ب روی همه چشم ها . برنامه صلح امیزی در کار نیست✌     خدایا ما برای تو تیپ زده ایم بگذار نپسندنمان مارا به چه نگاه غیر همین که بنده خوشتیپ تو هستم مرا کافیست😍   اگر میشد میخواستم پس از مرگم  چادرم را هم با من خاک کنید میخواهم روزی که دستهایم خالیست.... امانت مادرم بانو فاطمه را دستم بگیرم.. و به او پس بدهم .  آن ها چفیه را خیس می کردن تا نفس هایشان”آلوده شیمیایی” نشودمن چادر می پوشم تا از نگاه های آلوده”دور بمانم اینی که میگن مشکی رنگ عشقه یعنی چادرمو عشقه  (خانوم وکیل اینده) 
تو ی مادری و اینو باید بدونی که نخوردن ساعت طولانی باعث آسیب ب جنین میشه ... 

والا سرپسرم گرفتم هیچی نشد

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😳..چی بگم... تعجب میکنم

تازه تومرداد هم بود😀😀

یه روز وقت دکترم بود روزه رفتم مطب دکتر گفت سرم بزن واسه کم خونی گفتم بذار بعد افطار میزنم

گفت روزه ای؟خانمها همینجوری کم میارن توروزه ام میگیری ؟

بخدا چشم زد منو بعدش رفتم آرایشگاه موهامو کوتاه کنم فشارم افتاد روزمو خوردمفقط سه روز خوردم باقیشو کامل گرفتم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
والا سرپسرم گرفتم هیچی نشد

مادرشوهر من میگه من سر همه بچه هام کامل روزه هامو گرفتم هیچی هم نشد البته بدن به بدن فرق داره بعضی ها ضعیفن 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
ولی نگیر ،جوجه تو شکمت گناه داره مامانی 🥺

خودمم میدونم اگه ببینم ضعف میکنم نمیگیرم نمیخوام گناه کنم که

تازه تومرداد هم بود😀😀 یه روز وقت دکترم بود روزه رفتم مطب دکتر گفت سرم بزن واسه کم خونی گفتم بذار ...

آخه من ندیدم ... بدن خودت کم میاره ... واقعا اولین باره می شنوم... ولی خب ریسکه

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
تازه تومرداد هم بود😀😀 یه روز وقت دکترم بود روزه رفتم مطب دکتر گفت سرم بزن واسه کم خونی گفتم بذار ...

ماشالله چشم بد ازت دور 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍
مادرشوهر من میگه من سر همه بچه هام کامل روزه هامو گرفتم هیچی هم نشد البته بدن به بدن فرق داره بعضی ه ...

من توبارداری گرفتم توشیردهی نتونستم بگیرم 

آره مادرمو مادرشوهرمم توبارداریاشون گرفتنمنم تومرداد گرفتم الان که چیزی نیست

من تا اذان بیدار بودم فیلم میدیم  میخوردم میچریدم😂😂😂 اخی بعد دم افطار میفتادم گوشه خونه ه ...

منم دلم بامیه خواست خخخخ وای وقت اذون هیکشی بیرون نیست جمع میشن سر سفره حتی اوناییم ک نمیگیرن وانتی وسایل سالاد میفروشن هندونه تو یخچال بیقراریا دم افطار و گفتن اذونو یه خرما خوردنو یهویی حس سیری بعد گشنگی ک میخوای کل سفره بخوری عجب حالو هوایی😍😍😍 نمیدونم از شدت ذوق بغض کردم باردارم نمیدونم‌بگیرم یا نه از یه طرف من هیچوقت بجز مواقع پریودی نمیخوردم اصلا اینجوریم میگم یوق بچم اسیب میرسه میگم یا کفارشو میدم یا قضاشو میگیرم ان شالله😍ان شالله همه باردارا به حق این ماه عزیز به سلامتی بغل بگیریم بچه هامونو😍اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

توام ان شالله بقیه رو بجز اون هفت روز با کلی انرژی بگیری😍😍😍

از سال ۹۶ اینجام 😍تعلیق شدم 😒😢 اللهم صلی علی محمد و آل محمدو عجل فرجهم 🌷