یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
کلا روزه نمی گیرم و کار خاصی نمی کنم😐فرقی نداره با بقییه ماه ها
اگر چشمات می بینه لایک نکنننننننننن می هیچی دوباره برگشتم ۵ساله اینجام انقدر که بعضی گزارش زدن رفتم تو تعلیق ..من دیگه هیچ وقت عکسمو نمی زارن مریضین میگین بزار وقتی میزارم میگین خوب خوشگلی شورشو در آوردی آنقدر عکس گزاشتی باید بهت بگم تویک حسود بدبخت عقده ایی هستی درگیر مریض ...بهم یاد دادن همیشه با آدمایی که مشکل مغزی دارن حرف نزن بعضی واقعا خیلی بیشعورن اینجا تمام.
من عاشق روزه گرفتنم امسال متاسفانه ۷ تا نمیتونم بگیرم
های گند بزنن تو این شانس😭😭😭😭😐😐😐😐
کاش عاشق مهدی(عج) بودن مد میشد💔 کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون...😎 ماهیم تا خورشید هست رهبر راهمون.. در هیچ اساس نامه ای،حق تماشای زیبایی تو بانو به رسمیت نشاخته شده است! خیالت تخت تحریم کن چادر بکش ب روی همه چشم ها . برنامه صلح امیزی در کار نیست✌ خدایا ما برای تو تیپ زده ایم بگذار نپسندنمان مارا به چه نگاه غیر همین که بنده خوشتیپ تو هستم مرا کافیست😍 اگر میشد میخواستم پس از مرگم چادرم را هم با من خاک کنید میخواهم روزی که دستهایم خالیست.... امانت مادرم بانو فاطمه را دستم بگیرم.. و به او پس بدهم . آن ها چفیه را خیس می کردن تا نفس هایشان”آلوده شیمیایی” نشودمن چادر می پوشم تا از نگاه های آلوده”دور بمانم اینی که میگن مشکی رنگ عشقه یعنی چادرمو عشقه (خانوم وکیل اینده)
من دلم تنگ شده برا سحری هایی که تو اشپزخونه با نور لامپ هود چایی تو لیوان بزرگ دسته دارم با چایی کیسه ایی احمد درست میکردم بوش تو کل خونه میپیچید با بامیه میخوردم و تو نی نی سایت میگشتم به به😍😍
از سال ۹۶ اینجام 😍تعلیق شدم 😒😢 اللهم صلی علی محمد و آل محمدو عجل فرجهم 🌷