من با یکی در حال آشنایی بودم یکسال، بعد این اقا اواسط آشنایی ازدواج کرد و نگفت، من با پیج فیک چند تا از اقوامشون رو دنبال میکردم، و لایو روز عروسی این آقا رو خیلی خیلی اتفاقی دیدم،بعد ھم بھش گفتم و دعوامون شد آخہ سہ ھفتہ قبل از عروسی رفتیم با ھم پیتزا خوردیم، یہ ھفتہ قبل از عروسیش تولدش بود،،من براش کادو گرفتہ بودم اومد گرفت، روز عروسیس کہ بعد از دیدن لایو بھش گفتم بھم گفت عاشق زنمم بھترینہ ، من کہ بہ عشقم رسیدم و تو برو یہ فکری بہ حال خودت بکن، من خیلی بھش خوبی کردم ولی کور بود،دو تا ازدواج ناموفق ھم این آقا داشتہ و بہ گفتہ دیگران خودش مقصر نبودہ زیاد، البتہ باباش اینطور میگفت
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هیچ رنج و مصیبتی به شما نرسد مگر به فرمان خدا و هرکه به خدا ایمان ارد خداوند دلش را به مقام عالی رضا و تسلیم هدایت کند...❤.../ میشه لطفا با دل مهربونت واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستی اخه میگن دعای بقیه در حق ادم مستجاب میشه🌻🌈 عضو اکیپ علمی🌌💜... مدافع حجابم اگه تو این موضوع تونستی با عقلت بحث کنی خوشحال میشم تبادل نظر کنیم ولی اگه داری با تعصبات و عقده های درونیت نظر میدی متاسفم من فقط زبون ادما رو میفهمم...🌵💛 تعصب بدون تفکر میشه داعش میشه وهابیت میشه فروختن بهشت به ازای پول حواسمون باشه عقایدمون باهم فرق داره ولی قلبی که تو سینه ی هممون میزنه یکیه...🦋💙